1+1 media проводить конкурс контенту між людиною та нейромережею

1+1 media проводить конкурс контенту між людиною та нейромережею

19 Листопада 2019
1811
19 Листопада 2019
18:44

1+1 media проводить конкурс контенту між людиною та нейромережею

1811
Мета проєкту «Mind Contest: Люди проти машин» - перевірити гіпотезу про те, що штучний інтелект може самостійно створювати не менш оригінальний контент, ніж людина.
1+1 media проводить конкурс контенту між людиною та нейромережею
1+1 media проводить конкурс контенту між людиною та нейромережею

Про оголошення конекурсу 19 листопада повідомила пресслужба 1+1 media.

Реалізація проєкту відбуватиметься у декілька етапів. На першому - 1+1 media та журі шукатимуть учасників для формування Л-команди – контентмейкерів. На основі поданих заявок журі відбере до 12 учасників, які будуть розподілені у другому етапі на декілька команд. Заповнити заявку на участь в проєкті можна до 29 грудня 2019 року тут.

На другому етапі команди людей та нейромережа будуть працювати над реалізацією власної ідеї. Список учасників Л-команд буде оголошено 16 лютого 2020 року.

Задача кожної команди людей ‒ створити тізер до власно вигаданого серіаліті, який далі буде змагатися з тізерами ідей нейромережі.

Під час роботи над ідеями та тізерами учасникам допомагатимуть ментори проєкту.

Третій етап - презентація тізерів - відбудеться 18 квітня 2020 року у Києві. Шляхом голосування журі та глядачі оберуть переможця і лише після цього дізнаються, хто його створив - людина чи машина.

Команда переможців проєкту отримає фінансову винагороду у розмірі 100 тисяч гривень. У випадку перемоги нейронної мережі кошти підуть на благодійність.

Членами журі проєкту будуть:

  • Максим Кривицький - голова журі, керівник «Телевізійного бізнесу» 1+1 media, генеральний продюсер каналу «1+1»,
  • Ольга Слісаренко - головна продюсерка розважальних програм каналу «1+1»,
  • Ксенія Чорна - креативна продюсерка управління розважальних програм каналу «1+1»,
  • Ірена Карпа - письменниця, сценаристка, співачка, журналістка, телеведуча,
  • Любомир Левицький - режисер та кліпмейкер.

Ментори проєкту: Світлана Павелецька - директорка з маркетингових комунікацій 1+1 media та Анна Ткаченко - керівниця 1+1 Digital та Інновації.

Створенням та програмуванням нейронної мережі займається IT-компанія Kazkar.com, яка протягом всього змагання буде комунікувати від сторони нейромережі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1811
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду