detector.media
19.11.2019 18:44
1+1 media проводить конкурс контенту між людиною та нейромережею
1+1 media проводить конкурс контенту між людиною та нейромережею
Мета проєкту «Mind Contest: Люди проти машин» - перевірити гіпотезу про те, що штучний інтелект може самостійно створювати не менш оригінальний контент, ніж людина.

Про оголошення конекурсу 19 листопада повідомила пресслужба 1+1 media.

Реалізація проєкту відбуватиметься у декілька етапів. На першому - 1+1 media та журі шукатимуть учасників для формування Л-команди – контентмейкерів. На основі поданих заявок журі відбере до 12 учасників, які будуть розподілені у другому етапі на декілька команд. Заповнити заявку на участь в проєкті можна до 29 грудня 2019 року тут.

На другому етапі команди людей та нейромережа будуть працювати над реалізацією власної ідеї. Список учасників Л-команд буде оголошено 16 лютого 2020 року.

Задача кожної команди людей ‒ створити тізер до власно вигаданого серіаліті, який далі буде змагатися з тізерами ідей нейромережі.

Під час роботи над ідеями та тізерами учасникам допомагатимуть ментори проєкту.

Третій етап - презентація тізерів - відбудеться 18 квітня 2020 року у Києві. Шляхом голосування журі та глядачі оберуть переможця і лише після цього дізнаються, хто його створив - людина чи машина.

Команда переможців проєкту отримає фінансову винагороду у розмірі 100 тисяч гривень. У випадку перемоги нейронної мережі кошти підуть на благодійність.

Членами журі проєкту будуть:

Ментори проєкту: Світлана Павелецька - директорка з маркетингових комунікацій 1+1 media та Анна Ткаченко - керівниця 1+1 Digital та Інновації.

Створенням та програмуванням нейронної мережі займається IT-компанія Kazkar.com, яка протягом всього змагання буде комунікувати від сторони нейромережі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY