«Громадське» запустило донорську кампанію на «Спільнокошті»

«Громадське» запустило донорську кампанію на «Спільнокошті»

11 Листопада 2019
1663
11 Листопада 2019
14:53

«Громадське» запустило донорську кампанію на «Спільнокошті»

1663
«Громадське» протягом року збиратиме на розвиток медіа 3 млн. 600 тисяч на платформі «Спільнокошт».
«Громадське» запустило донорську кампанію на «Спільнокошті»
«Громадське» запустило донорську кампанію на «Спільнокошті»

Про це повідомляється на сайті ЗМІ.

«Зараз hromadske переживає трансформацію та перехід від сміливого стартапу до повноцінного мультимедійного товариства. Робота hromadske спрямована на створення нетоксичного інформаційного середовища. Ми віримо, що тільки так можна сприяти розвитку сталого суспільства», – йдеться в повідомленні.

«Громадське» повідомило, що звітуватимемо за кожну витрачену гривню. Також у медіа розповіли, як будуть витрачати зібрані кошти: «Ми – журналісти, а відео – один із найпотужніших журналістських інструментів. Наша техніка старіє і ми мусимо її оновлювати. Кожен з вас може допомогти нам розповідати найважливіші новини ще швидше. Продовжити охороняти ваш інформаційний простір від міфів та фейків. Зробити нові проєкти про екологію, гендерну рівність, інклюзію, лайфстайл, культуру та важливі теми, про які мовчать інші ЗМІ. Приділяти ще більше уваги життю і проблемам регіонів. Розповідати історії людей, які змінюють країну просто зараз і надихають своїм прикладом».

Нагадаємо, 15 листопада команда інтернет-видання «Тексти» проведе благодійну зустріч з читачами, у рамках якої збиратиме пожертви для діяльності медіа.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1663
Читайте також
31.12.2019 12:55
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
2 620
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду