Яніна Соколова випустить автобіографічні фільм і книгу про онкохвору журналістку

Яніна Соколова випустить автобіографічні фільм і книгу про онкохвору журналістку

22 Травня 2019
3742

Яніна Соколова випустить автобіографічні фільм і книгу про онкохвору журналістку

3742
Телеведуча та акторка Яніна Соколова анонсувала запуск мультимедійного проекту «Я, Ніна» про онкохвору дівчину, заснованого на історії самої журналістки. Кошти на проект збирають краудфандингом.
Яніна Соколова випустить автобіографічні фільм і книгу про онкохвору журналістку
Яніна Соколова випустить автобіографічні фільм і книгу про онкохвору журналістку

Про це Яніна Соколова написала на своїй Фейсбук-сторінці, а згодом підтвердила інформацію «Детектору медіа» особисто.

Телеведуча розповіла, що сім місяців тому лікарі діагностували в неї рак. Також журналістка зазначила, що вже поборола цю хворобу. Вона попросила підтримати проект «Я, Ніна», місія якого – змінити ставлення соціуму до онкохворих та хворих на рак до самих себе.

Проект «Я, Ніна» включатиме автобіографічні фільм і книгу, а також кліп.

За сюжетом стрічки, молода успішна журналістка Ніна дізнається, що хвора на рак. Їй роблять операцію з видалення внутрішніх жіночих органів. Ніна намагається утримати статус-кво на роботі та вдома, але хвороба змушує змінюватись. Закоханість, виснажливі медичні процедури та інший ритм життя допомагають Ніні знайти глибший контакт із собою.

Головні ролі зіграють Яніна Соколова, Валерія Ходос та Валерій Харчишин

Ідея - Яніна Соколова, сценарій – Ольга Куровець, режисер - Володимир Харченко-Куликовський, продюсерка – Олеся Кореженевська, оператор – Сергій Михальчук, друга режисерка – Яніна Кучер, скрипт-доктор –  Володимир Громов

На сайті проекту вказано, що зйомки ключових епізодів заплановано на період 12-20 липня на Одеському міжнародному кінофестивалі. На препродакшн та перший тиждень зйомок стрічки необхідно 4 млн грн. 

Також буде знято кліп на пісню «Сьомий день» гурту «Друга ріка», яка стане саундтреком до фільму «Я, Ніна». 

У коментарі «Детектору медіа» Яніна Соколова розповіла, що її команда подавала проект на конкурс Українського культурного фонду, але він не пройшов технічний відбір через помилку одного з членів команди. Наразі проект «Я, Ніна» готується до пітчингів Держкіно та Одеського міжнародного кінофестивалю.

Фото: Фейсбук-сторінка Яніни Соколової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3742
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду