Кабмін звільнив керівника Держспецзв'язку

Кабмін звільнив керівника Держспецзв'язку

13 Жовтня 2019
3957
13 Жовтня 2019
12:06

Кабмін звільнив керівника Держспецзв'язку

3957
Леонід Євдоченко очолював Держспецзв'язку з липня 2015 року.
Кабмін звільнив керівника Держспецзв'язку
Кабмін звільнив керівника Держспецзв'язку

Про його звільнення повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу уряду.

Кабінет міністрів України звільнив главу Державної служби спеціального зв'язку та захисту Леоніда Євдоченка в суботу, 12 жовтня.

Держспецзв'язку забезпечує функціонування і розвиток державної системи урядового та конфіденційного зв’язку, опікується кіберзахистом, телекомунікаціями, радіочастотним ресурсом України тощо. Їй підпорядковується Концерн радіомовлення, радіозв’язку і телебачення – державне підприємство, яке розповсюджує телевізійний і радіосигнал, обслуговує передавачі телеканалів і радіостанцій.

З 1 липня 2015 року Держспецзв'язку очолював Леонід Євдоченко. Голова Держспецзв’язку призначається та звільняється урядом за поданням прем’єр-міністра.

Нагадаємо, раніше Кабмін звільнив заступників очільників Мінкультури та Мінінформполітики.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3957
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду