Визначено переможця другого сезону проєкту «Нові лідери»

Визначено переможця другого сезону проєкту «Нові лідери»

26 Липня 2019
2105
26 Липня 2019
13:12

Визначено переможця другого сезону проєкту «Нові лідери»

2105
На каналі ICTV 26 липня вийшов фінальний випуск другого сезону національного телепроєкту «Нові лідери», його переможцем став мер міста Чортків Тернопільської області Володимир Шматько. Він отримає мільйон гривень на створення найбільшого на західній Україні індустріального парку.
Визначено переможця другого сезону проєкту «Нові лідери»
Визначено переможця другого сезону проєкту «Нові лідери»

Про це повідомляє пресслужба каналу.

У прямому ефірі фінального випуску проєкту були пристуні також ведучі ICTV: Вадим Карп'як, Оксана Соколова, Олена Фроляк та Сергій Кудимов.

Володимир Шматько отримає гроші на проєкт «Економічний розвиток громад завдяки реформі децентралізації в Україні», у рамках якого буде створено в місті бізнес-інкубатор та індустріальний парк.

«Наразі Володимир вже навіть знайшов інвестора та ділянку. Якщо ідея буде реалізована, то роботу зможуть отримати сім тисяч місцевих жителів. А це призведе до економічного розвитку громади. Свою ідею переможець проекту "Нові лідери-2" планує реалізувати в багатьох регіонах і так піднімати добробут українців», – йдеться в повідомленні.

Його суперниками в фіналі були Євген Осипчук (мав ідею створення Єдиної національної бази дітей, які перебувають у сиротинцях) та Оксана Жолнович (мала ідею нової концепції трудового кодексу, який допоміг би зберегти робочі кадри в країні).

Як писав «Детектор медіа», ICTV покаже другий сезон телепроекту «Нові лідери». Прийом анкет до участі в проекті триває до 30 квітня.

Наглядова рада оприлюднила новий склад Відбіркового комітету другого сезону національного телепроекту «Нові лідери».
Український журналіст, публіцист та ведучий Павло Казарін став ведучим другого сезону національного телепроекту «Нові лідери» на телеканалі ICTV.

Фото: ICTV 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2105
Читайте також
20.10.2018 15:00
Ярослав Зубченко
Для «Детектора медіа»
4 358
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду