ICTV покаже третій сезон проєкту «Нові лідери»

ICTV покаже третій сезон проєкту «Нові лідери»

2 Березня 2020
1628
2 Березня 2020
11:55

ICTV покаже третій сезон проєкту «Нові лідери»

1628
Прийом анкет для участі в третьому сезоні національного телепроєкту «Нові лідери» стартував 2 березня й триватиме до 30 квітня.
ICTV покаже третій сезон проєкту «Нові лідери»
ICTV покаже третій сезон проєкту «Нові лідери»

Про це повідомляє пресслужба телеканалу ICTV.

Зареєструватися та дізнатися всі умови участі можна на сайті novilidery.com.

«Третій сезон проєкту буде проходити у чотири етапи. На різних етапах відбір учасників здійснюватимуть зареєстровані на сайті виборці, незалежний Відбірковий Комітет, сформований Громадською Наглядовою Радою, а також телеглядачі шляхом смс-голосування у прямому ефірі», – йдеться в повідомленні.

На відміну від попередніх сезонів, цього року визначили п’ять ключових напрямків, важливих для розвитку країни:

  1. Мир (сприяння мирному процесу на Донбасі, поверненню окупованих територій, допомога переселенцям, відбудова інфраструктури, інформаційна деокупація тощо).
  2. Добробут (сприяння зростанню рівня виробництва, підвищенню рівня зарплат і пенсій, скорочення безробіття та подолання бідності тощо).
  3. Справедливість (затвердження принципів верховенства права, подолання корупції, зниження рівня злочинності, забезпечення сильних державних інститутів тощо).
  4. Людина (забезпечення високого рівня освіти і охорони здоров’я, гарантії та захист прав людини, культурне відновлення і духовний розвиток людини, запобігання дискримінації тощо).
  5. Довкілля (захист екосистем суші та морських ресурсів, забезпечення доступної та чистої енергетики, рівний доступ до чистої води, розвиток інфраструктури тощо).

До фінального телевізійного етапу проєкту вийдуть по два лідери від кожного з п’яти напрямків.

Нагадаємо, на каналі ICTV 26 липня 2019 року вийшов фінальний випуск другого сезону національного телепроєкту «Нові лідери», його переможцем став мер міста Чортків Тернопільської області Володимир Шматько. Він отримає мільйон гривень на створення найбільшого на західній Україні індустріального парку.

Фото: ICTV 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1628
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду