В Одесі «мінували» будівлю телерадіокомпанії «Первый городской»

В Одесі «мінували» будівлю телерадіокомпанії «Первый городской»

8 Липня 2019
1380

В Одесі «мінували» будівлю телерадіокомпанії «Первый городской»

1380
Телерадіокомпанія «Первый городской» 8 липня о 9:58 отримала повідомлення про замінування будівлі каналу.
В Одесі «мінували» будівлю телерадіокомпанії «Первый городской»
В Одесі «мінували» будівлю телерадіокомпанії «Первый городской»

Про це повідомляється на сайті телеканалу.

«На зв’язку кібертерористичне угруповання Orwell! Будівлю телекомпанії "Первый городской" за адресою Грецька, 20, заміновано. Вибуховий пристрій забезпечений таймером і починає детонацію автоматично, з моменту відкриття будь-ким з адресантів цього листа», – йдеться в листі зловмисників.

Зазначається, що вони вимагали від уряду «зупинити військові навчання Sea Breeze 2019 і вивести кораблів НАТО з акваторії Одеського порту».

Національна поліція в Одеській області зазначила, що повідомлення про замінування низки будівель надійшло до поліції близько 10:00.

«Для перевірки вказаного повідомлення на місця подій направлено слідчо-оперативні групи, вибухотехніків, кінологів та рятувальників», – йдеться в заяві на сайті поліції.

Близько 11:00 телеканал повідомив, що на території «Первого городского» і «Першого міського радіо» ніяких вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Нагадаємо, 21 квітня о 08:08 поліція отримала повідомлення про начебто замінування будівлі телекомпанії в Одесі. За даними місцевих ЗМІ, мова йшла про «7 канал». Правоохоронці перевірили будівлю, жодних вибухових пристроїв та речовин не виявили.

Фото: Первый городской

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1380
Читайте також
27.07.2018 11:37
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
1 617
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду