У Києві «мінували» NewsOne

У Києві «мінували» NewsOne

14 Грудня 2020
2475

У Києві «мінували» NewsOne

2475
Керівництво каналу евакуювало працівників, але мовлення NewsOne не переривали.
У Києві «мінували» NewsOne
У Києві «мінували» NewsOne

Телеканал NewsOne 14 грудня отримав повідомлення про замінування. Вибухотехніки, після перевікри території каналу, не знайшли вибухівки. Про це ведучі Олена Кирик і Віталій Дикий повідомили в ефірі каналу.

Керівництво каналу евакуювало працівників, але мовлення NewsOne не переривали.

«Близько 16:00 до нас приїхали рятувальники і повідомили, що на електронну пошту СБУ надійшло повідомлення про замінування телеканалу NewsOne. Зараз є пожежні і поліцейські, чекаємо вибухотехніків з собакою. Ми евакуювали всіх співробітників, але ефір триватиме, так як телеглядачі повинні знати , що відбувається. Чекаємо, що буде далі. Ми робимо все, щоб забезпечити безперебійний ефір. Сподіваюся, ви всі побачите в ефірі», – розповів гендиректор каналу Юрій Будяк.

На місці працювали пожежники, вибухотехніки та поліція.

Нагадаємо, 5 грудня 2015 року до Національної поліції надійшла інформація про замінування столичного офісу телеканалу «112 Україна». Правоохоронці відпрацювали об'єкт та прилеглу територію і вибухових або небезпечних речовин не виявили. 6 грудня правоохоронці затримали чоловіка, який повідомив напередодні про «мінування» будівлі телеканалу «112 Україна».

24 грудня невідомий заявив про мінування будівлі телеканалу «112 Україна». Поліція не виявила вибухівки, історія повторилася 29 грудня та 4 січня.

Фото: NewsOne 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2475
Читайте також
27.07.2018 11:37
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
1 635
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду