detector.media
08.07.2019 16:15
В Одесі «мінували» будівлю телерадіокомпанії «Первый городской»
В Одесі «мінували» будівлю телерадіокомпанії «Первый городской»
Телерадіокомпанія «Первый городской» 8 липня о 9:58 отримала повідомлення про замінування будівлі каналу.

Про це повідомляється на сайті телеканалу.

«На зв’язку кібертерористичне угруповання Orwell! Будівлю телекомпанії "Первый городской" за адресою Грецька, 20, заміновано. Вибуховий пристрій забезпечений таймером і починає детонацію автоматично, з моменту відкриття будь-ким з адресантів цього листа», – йдеться в листі зловмисників.

Зазначається, що вони вимагали від уряду «зупинити військові навчання Sea Breeze 2019 і вивести кораблів НАТО з акваторії Одеського порту».

Національна поліція в Одеській області зазначила, що повідомлення про замінування низки будівель надійшло до поліції близько 10:00.

«Для перевірки вказаного повідомлення на місця подій направлено слідчо-оперативні групи, вибухотехніків, кінологів та рятувальників», – йдеться в заяві на сайті поліції.

Близько 11:00 телеканал повідомив, що на території «Первого городского» і «Першого міського радіо» ніяких вибухонебезпечних предметів не знайшли.

Нагадаємо, 21 квітня о 08:08 поліція отримала повідомлення про начебто замінування будівлі телекомпанії в Одесі. За даними місцевих ЗМІ, мова йшла про «7 канал». Правоохоронці перевірили будівлю, жодних вибухових пристроїв та речовин не виявили.

Фото: Первый городской

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY