StarLightMedia запустила внутрішню програму навчання топ-менеджерів

StarLightMedia запустила внутрішню програму навчання топ-менеджерів

24 Травня 2019
1494
24 Травня 2019
19:41

StarLightMedia запустила внутрішню програму навчання топ-менеджерів

1494
Spring Booster - це корпоративний міні-MBA, який для 50 співробітників компанії організовує Deloitte Academy.
StarLightMedia запустила внутрішню програму навчання топ-менеджерів
StarLightMedia запустила внутрішню програму навчання топ-менеджерів

Про це повідомляє прес-служба компанії StarLightMedia.

Програма складається з 9 модулів, розроблених спеціально для StarLightMedia з урахуванням специфіки медійної компанії. Вона охоплює маркетинг, фінанси, HR, управління змінами, проектний менеджмент, стратегію, digital-бізнес, інноваційний менеджмент і основи побудови стійких і відповідальних компаній. В рамках навчання учасники об'єднуються в команди і працюють над певними темами проектів, які після завершення Spring Booster будуть презентовані колегам.

«Spring Booster – це програма, мета якої також показати формати того, як працювати і мислити інакше. Ми хочемо дати можливість проявитися потенціалу і прискоритися нашій команді і всьому тому, що відбувається в StarLightMedia та медіасвіті. В ході навчання командами будуть розроблені бізнес-плани реальних проектів для впровадження в нашій компанії», – коментує ініціативу СЕО компанії Михайло Царьов.

Освітні модулі проходять раз на три тижні протягом 9 місяців. Їх ведуть: директор Deloitte Academy Іван Компан, екс-директор зі стратегічного розвитку «Фармак» Діна Немирович, СЕО Red Bull Тетяна Лукинюк, екс-директор з управління проектами та процесами «Альфа-банку» Аліна Піддубна, екс-HRD «Київенерго» Сергій Геренко, консультант зі стратегічного планування та екс-директор Bears Тимур Сарбаєв, екс-генеральний директор Microsoft в Україні, Молдові та Грузії Надія Васильєва.

Нагадаємо, раніше StarLightMedia запустила фундацію взаємодопомоги для своїх співробітників StarLight Hope.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1494
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду