detector.media
24.05.2019 19:41
StarLightMedia запустила внутрішню програму навчання топ-менеджерів
StarLightMedia запустила внутрішню програму навчання топ-менеджерів
Spring Booster - це корпоративний міні-MBA, який для 50 співробітників компанії організовує Deloitte Academy.

Про це повідомляє прес-служба компанії StarLightMedia.

Програма складається з 9 модулів, розроблених спеціально для StarLightMedia з урахуванням специфіки медійної компанії. Вона охоплює маркетинг, фінанси, HR, управління змінами, проектний менеджмент, стратегію, digital-бізнес, інноваційний менеджмент і основи побудови стійких і відповідальних компаній. В рамках навчання учасники об'єднуються в команди і працюють над певними темами проектів, які після завершення Spring Booster будуть презентовані колегам.

«Spring Booster – це програма, мета якої також показати формати того, як працювати і мислити інакше. Ми хочемо дати можливість проявитися потенціалу і прискоритися нашій команді і всьому тому, що відбувається в StarLightMedia та медіасвіті. В ході навчання командами будуть розроблені бізнес-плани реальних проектів для впровадження в нашій компанії», – коментує ініціативу СЕО компанії Михайло Царьов.

Освітні модулі проходять раз на три тижні протягом 9 місяців. Їх ведуть: директор Deloitte Academy Іван Компан, екс-директор зі стратегічного розвитку «Фармак» Діна Немирович, СЕО Red Bull Тетяна Лукинюк, екс-директор з управління проектами та процесами «Альфа-банку» Аліна Піддубна, екс-HRD «Київенерго» Сергій Геренко, консультант зі стратегічного планування та екс-директор Bears Тимур Сарбаєв, екс-генеральний директор Microsoft в Україні, Молдові та Грузії Надія Васильєва.

Нагадаємо, раніше StarLightMedia запустила фундацію взаємодопомоги для своїх співробітників StarLight Hope.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY