Зеленський прийде на ефір «1+1» (ДОПОВНЕНО)

Зеленський прийде на ефір «1+1» (ДОПОВНЕНО)

18 Квітня 2019
3991
18 Квітня 2019
11:37

Зеленський прийде на ефір «1+1» (ДОПОВНЕНО)

3991
Кандидат у президенти Володимир Зеленський 18 квітня прийде в ефір ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1». Програма вийде о 21.00.
Зеленський прийде на ефір «1+1» (ДОПОВНЕНО)
Зеленський прийде на ефір «1+1» (ДОПОВНЕНО)

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У студії також будуть присутні українські журналісти:

  • шеф-редактор інтернет-видання LB.ua Соня Кошкіна;
  • головний редактор інтернет-порталу «РБК-Україна» Сергій Щербина;
  • журналіст Дмитро Гордон;
  • кореспондент інтернет-видання «TheБабель» Марія Жартовська;
  • генеральний директор інформагентства «Інтерфакс-Україна» Олександр Мартиненко;
  • керівник соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Наразі список гостей уточнюється і не є остаточним.

Ведучі проекту «Право на владу» – Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.

Крім того, у прес-службі телеканалу додали, що «цього тижня команда проекту чекатиме в студії Володимира Зеленського», зокрема, у зв’язку з тим, що на минулому ефірі був присутній інший кандидат у президенти Петро Порошенко.

«Минулого четверга, нехтуючи правилами редакційної політики програми, студію найрейтинговішого політичного ток-шоу країни "Право на владу" без попередження та запрошення фактично окупував для власної агітації кандидат у президенти Петро Порошенко», – зазначається в повідомленні.

Команда Володимира Зелtнського надіслала звернення до Олександра Ткаченка, генерального директора групи «1+1 медіа».

«Просимо надати кандидату на пост президента України Зеленскьому В.О. ефірний час у найближчому випуску програми "Право на владу" на тих же умовах, якими скористався кандидат на пост президента України Порошенко П.О.», – заявив уповноважений представник Зеленського в ЦВК Сергій Кальченко.

Нагадаємо, генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко 12 квітня заявив про наміри подати позов до суду проти президента Петра Порошенка через його слова про «заляканих журналістів» каналу «1+1».

16 квітня 2019 року ТОВ «Телерадіокомпанія «Студія 1+1» подала позовну заяву у Печерський районний суд м. Києва до президента України Петра Порошенка та ТОВ «Видавничий дім «Медіа-ДК» (юридична особа журналу і сайту «Новое время») про захист ділової репутації, зобов’язання спростувати недостовірну інформацію та відшкодування моральної шкоди.

Фото: «Українська правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3991
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду