detector.media
18.04.2019 11:37
Зеленський прийде на ефір «1+1» (ДОПОВНЕНО)
Зеленський прийде на ефір «1+1» (ДОПОВНЕНО)
Кандидат у президенти Володимир Зеленський 18 квітня прийде в ефір ток-шоу «Право на владу» на каналі «1+1». Програма вийде о 21.00.

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У студії також будуть присутні українські журналісти:

Наразі список гостей уточнюється і не є остаточним.

Ведучі проекту «Право на владу» – Наталія Мосейчук та Сергій Іванов.

Крім того, у прес-службі телеканалу додали, що «цього тижня команда проекту чекатиме в студії Володимира Зеленського», зокрема, у зв’язку з тим, що на минулому ефірі був присутній інший кандидат у президенти Петро Порошенко.

«Минулого четверга, нехтуючи правилами редакційної політики програми, студію найрейтинговішого політичного ток-шоу країни "Право на владу" без попередження та запрошення фактично окупував для власної агітації кандидат у президенти Петро Порошенко», – зазначається в повідомленні.

Команда Володимира Зелtнського надіслала звернення до Олександра Ткаченка, генерального директора групи «1+1 медіа».

«Просимо надати кандидату на пост президента України Зеленскьому В.О. ефірний час у найближчому випуску програми "Право на владу" на тих же умовах, якими скористався кандидат на пост президента України Порошенко П.О.», – заявив уповноважений представник Зеленського в ЦВК Сергій Кальченко.

Нагадаємо, генеральний директор групи «1+1 медіа» Олександр Ткаченко 12 квітня заявив про наміри подати позов до суду проти президента Петра Порошенка через його слова про «заляканих журналістів» каналу «1+1».

16 квітня 2019 року ТОВ «Телерадіокомпанія «Студія 1+1» подала позовну заяву у Печерський районний суд м. Києва до президента України Петра Порошенка та ТОВ «Видавничий дім «Медіа-ДК» (юридична особа журналу і сайту «Новое время») про захист ділової репутації, зобов’язання спростувати недостовірну інформацію та відшкодування моральної шкоди.

Фото: «Українська правда»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY