detector.media
30.10.2018 14:02
Знову горіло приміщення телеканалу «Наш» – Мураєв
Знову горіло приміщення телеканалу «Наш» – Мураєв
Народний депутат України Євген Мураєв повідомив, що пізно ввечері 29 жовтня на першому поверсі приміщення, де буде розташовано телеканал «Наш», відбулася пожежа

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Учора о 22.10 на першому поверсі будівлі, в якому буде побудований телеканал «Наш», сталася чергова пожежа. На щастя, ніхто не постраждав. Пожежу загасили, наслідки усуваємо… А ми виметемо сміття, вичистимо, побудуємо нове та будемо жити», – написав Мураєв.

У своєму дописі він натякнув, що канал могли підпалити: «Очевидно, що країна стрімко котиться в 90-і і за рівнем життя, і за криміногенною обстановкою».

Нагадаємо, 15 жовтня політик, ведучий телеканалу NewsOne Євген Червоненко на своїй сторінці в Facebook розповів про пожежу в будівлі, де, за його словами, облаштовується новий телеканал Євгена Мураєва. На момент пожежі в приміщенні якраз проводився ремонт. Того ж дня про пожежу повідомив Мураєв.

24 жовтня канал «Наш» опублікував перші ролики у YouTube. Народний депутат Євген Мураєв, якого у ЗМІ називають власником цього ЗМІ, у коментарі «Детектору медіа» не підтвердив та не заперечив свою причетність до каналу.

«Я ж не веду ані комерційну, ані жодну іншу діяльність крім консультаційної та викладацької, - сказав він. – Все побачите, я людина відкрита, але все має бути вчасно. Усьому свій час. Чекати залишилося не довго… Є речі, в які я не втручаюся, є речі, де ми допомагаємо. Я дуже люблю людей талановитих, сміливих, справедливих і буду робити все, щоб в цій країні була дійсно свобода слова і незалежні засоби масової інформації».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY