detector.media
12.09.2018 13:14
Karabas Live змінив формат і розширив тематику
Karabas Live змінив формат і розширив тематику
Онлайн-журнал Karabas Live тепер писатиме про креативні індустрії, інновації та міське життя.

Про це повідомляє редакція у своєму прес-релізі.

Такі зміни пов’язані зі збільшенням команди проекту внаслідок об’єднання Karabas Live і LiRoom, яке відбулося в червні цього року.

«Із новими людьми редакція готова вирішувати більш амбітні завдання, ніж раніше», – йдеться в прес-релізі.

Ключовою темою видання залишиться музика. Крім розділу Music, з’являться ще чотири: Show (кіно, серіали, спортивні івенти, виставки, вистави тощо), Daily (місто, їжа, подорожі, стосунки, здоровий спосіб життя, освіта), Tech (інновації, медіа, технології, інтернет), Today (інформація про актуальні події, пов'язані з тематикою всіх розділів).

«Нам давно було тісно в рамках музичного журналу. У світі, який стрімко перетворюється в глобальну мережу, де все пов'язано з усім, складно всидіти в окремій кімнаті. Пульс часу відчувається точніше, коли ти не обмежений у рухах», - пояснив зміни головний редактор видання Ігор Панасов.

«Нам вдалося зібрати сильну і різнопланову редакцію. Є бажання рости як в якості, так і в кількості аудиторії, яка нас читає. Всі сфери, про які ми будемо писати, від музики і до інновацій, зараз нерозривно пов'язані між собою. Так що ми міняємо не тільки тематику видання, а й зовнішній вигляд», - прокоментував заступник головного редактора і керівник розділу Tech Олексій Бондаренко.

Нагадаємо, онлайн-журнал Karabas Live працює з листопада 2016 року. Інвестором проекту є квитковий оператор Karabas.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY