Оксана Марченко має бізнес в РФ – «Схеми»

Оксана Марченко має бізнес в РФ – «Схеми»

7 Вересня 2018
8468
7 Вересня 2018
10:25

Оксана Марченко має бізнес в РФ – «Схеми»

8468
6 вересня вийшла новий випуск програми «Схеми» (проект «Радіо Свободи» та «UA:Перший»), присвячений російському бізнесу дружини лідера «Українського вибору» Віктора Медведчука та куми Президента РФ Володимира Путіна, телеведучої Оксани Марченко.
Оксана Марченко має бізнес в РФ – «Схеми»
Оксана Марченко має бізнес в РФ – «Схеми»

Про це повідомляє «Радіо Свобода». 

Програма має назву «Нафта для кума Путіна»

Журналіст «Схем» пояснює, що програма мала бути про Віктора Медведчука, який «вирішив повернутися у публічну політику», однак під час її підготовки редакції стало відомо, що Оксана Марченко має бізнес в Росії, заснований після 2014 року.

«Подружжю Медведчуків вдалося обійти ключових гравців на російському нафтогазовому ринку і отримати доступ до одного з трьох найбільших нафтогазових родовищ Російської Федерації, запаси якого оцінюють у десятки мільйонів тонн», – йдеться в програмі.

Нагадаємо, Оксана Марченко – українська телеведуча, дружина лідера «Українського вибору» Віктора Медведчука, кума Президента РФ Володимира Путіна.

Марченко вела талант-шоу «X-Фактор» на телеканалі «СТБ»  . У 2017 році вона звільнилася та перейшла у проект «Время строить» на телеканал «Інтер».

Наразі вона приймає участь у проекті «Танці з зірками» на каналі «1+1», що викликало скандал.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8468
Читайте також
17.08.2018 20:51
Марина Баранівська
Світлана Григоренко
0
17.08.2018 09:30
Борис Бахтєєв
для «Детектора медіа»
2 613
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду