Держкомтелерадіо замовив інформпослуг на понад 4 млн грн

Держкомтелерадіо замовив інформпослуг на понад 4 млн грн

3 Вересня 2018
1028
3 Вересня 2018
17:55

Держкомтелерадіо замовив інформпослуг на понад 4 млн грн

1028
Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив про тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення інформаційної та освітньої кампаній щодо європейської та євроатлантичної інтеграції України. Прийом пропозицій на участь у тендерних процедурах триває до 16 вересня 2018 року
Держкомтелерадіо замовив інформпослуг на понад 4 млн грн
Держкомтелерадіо замовив інформпослуг на понад 4 млн грн

Про це йдеться в релізі Дережкомтелерадіо.

«Зокрема, за допомогою відкритих торгів буде визначено виконавця для проведення інформаційної кампанії щодо результатів упровадження реформ та інституційних перетворень в Україні як складової євроінтеграційного процесу», – йдеться в повідомленнію

Також передбачено, що через відкриті торги буде визначено виконавця послуги щодо організації та проведення освітньої кампанії на тему «Чому НАТО? Засади і принципи діяльності НАТО та його роль у підтримці міжнародної безпеки».

На обидві кампанії держава виділяє по 4 120 000 грн.

За повідомленням прес-служби, проведення обох кампаній заплановано на жовтень-грудень 2018 року.  

Кампанії передбачають створення і трансляцію циклів тематичних теле- і радіопередач, виготовлення тематичної інформаційної продукції (відео-, візуальної, друкованої) та розміщення її в ефірі загальнонаціональних та регіональних ЗМІ, у соціальних мережах, громадських місцях. Кампанії охоплять усі регіоні України, крім тимчасово окупованих територій.

Оголошення та тендерну документацію розміщено на сайті Держзакупівлі.

Нагадаємо, у червні Держкомтелерадіо оголосив про проведення процедури тендерних закупівель послуг з проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України.

 

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1028
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду