detector.media
03.09.2018 17:55
Держкомтелерадіо замовив інформпослуг на понад 4 млн грн
Держкомтелерадіо замовив інформпослуг на понад 4 млн грн
Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголосив про тендерну закупівлю рекламних та маркетингових послуг з організації та проведення інформаційної та освітньої кампаній щодо європейської та євроатлантичної інтеграції України. Прийом пропозицій на участь у тендерних процедурах триває до 16 вересня 2018 року

Про це йдеться в релізі Дережкомтелерадіо.

«Зокрема, за допомогою відкритих торгів буде визначено виконавця для проведення інформаційної кампанії щодо результатів упровадження реформ та інституційних перетворень в Україні як складової євроінтеграційного процесу», – йдеться в повідомленнію

Також передбачено, що через відкриті торги буде визначено виконавця послуги щодо організації та проведення освітньої кампанії на тему «Чому НАТО? Засади і принципи діяльності НАТО та його роль у підтримці міжнародної безпеки».

На обидві кампанії держава виділяє по 4 120 000 грн.

За повідомленням прес-служби, проведення обох кампаній заплановано на жовтень-грудень 2018 року.  

Кампанії передбачають створення і трансляцію циклів тематичних теле- і радіопередач, виготовлення тематичної інформаційної продукції (відео-, візуальної, друкованої) та розміщення її в ефірі загальнонаціональних та регіональних ЗМІ, у соціальних мережах, громадських місцях. Кампанії охоплять усі регіоні України, крім тимчасово окупованих територій.

Оголошення та тендерну документацію розміщено на сайті Держзакупівлі.

Нагадаємо, у червні Держкомтелерадіо оголосив про проведення процедури тендерних закупівель послуг з проведення соціологічних досліджень щодо поінформованості громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної та європейської інтеграції України.

 

 

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY