СБУ відстежуватиме контент NewsOne – Грицак

СБУ відстежуватиме контент NewsOne – Грицак

1 Вересня 2018
1986
1 Вересня 2018
17:40

СБУ відстежуватиме контент NewsOne – Грицак

1986
Служба безпеки України буде відстежувати контент каналу NewsOne, яким віднедавна управляє колишній перший заступник глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов.
СБУ відстежуватиме контент NewsOne – Грицак
СБУ відстежуватиме контент NewsOne – Грицак

Про це пише «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Сьогодні, 1 вересня, глава СБУ Василь Грицак під час прес-брифінгу висловив недовіру новому управлінцю каналу NewsOne Андрієві Портнову.

«Я слабо вірю в те, що, сидячи на території РФ, він буде агітувати за відновлення українських кордонів, за відновлення державного суверенітету, за відновлення контролю за Кримом, за те, щоб навести порядок на Донбасі і щоб він став українським, щоб провести легітимні вибори і вивести російські війська з території України», – сказав пан Грицак.

Відповідаючи на питання журналістів, чи буде СБУ відстежувати контент та ухвалювати відповідні рішення, Грицак відповів: «Звісно».

«Ми не можемо говорити зараз, що хтось скоїв злочин, це буде огульно. Якщо будуть ознаки скоєння злочину, вони будуть документуватися і кваліфікуватися відповідним чином і тоді будуть ухвалюватися рішення про внесення або невнесення відомостей до ЄРДР», - додав він.

Нагадаємо, 27 серпня батько народного депутата Євгена Мураєва Володимир Мураєв передав в управління колишньому першому заступнику глави Адміністрації президента Андрію Портнову 100% акцій телеканалу NewsOne терміном на три роки. Про це повідомили в одному з новинних сюжетів каналу.

Згодом на своїй Фейсбук-сторінці Андрій Портнов написав, що протягом наступних трьох років власник каналу не має права втручатися в його діяльність. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1986
Читайте також
25.10.2018 15:40
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
4 916
29.08.2018 19:19
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
10 544
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dali
2058 дн. тому
Или Грицак не знает, что Вена находится не в России, или он не знает, где находится Портнов. В любом случае, с такими знаниями не спецслужбой руководить...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду