detector.media
01.09.2018 17:40
СБУ відстежуватиме контент NewsOne – Грицак
СБУ відстежуватиме контент NewsOne – Грицак
Служба безпеки України буде відстежувати контент каналу NewsOne, яким віднедавна управляє колишній перший заступник глави Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов.

Про це пише «Українська правда» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Сьогодні, 1 вересня, глава СБУ Василь Грицак під час прес-брифінгу висловив недовіру новому управлінцю каналу NewsOne Андрієві Портнову.

«Я слабо вірю в те, що, сидячи на території РФ, він буде агітувати за відновлення українських кордонів, за відновлення державного суверенітету, за відновлення контролю за Кримом, за те, щоб навести порядок на Донбасі і щоб він став українським, щоб провести легітимні вибори і вивести російські війська з території України», – сказав пан Грицак.

Відповідаючи на питання журналістів, чи буде СБУ відстежувати контент та ухвалювати відповідні рішення, Грицак відповів: «Звісно».

«Ми не можемо говорити зараз, що хтось скоїв злочин, це буде огульно. Якщо будуть ознаки скоєння злочину, вони будуть документуватися і кваліфікуватися відповідним чином і тоді будуть ухвалюватися рішення про внесення або невнесення відомостей до ЄРДР», - додав він.

Нагадаємо, 27 серпня батько народного депутата Євгена Мураєва Володимир Мураєв передав в управління колишньому першому заступнику глави Адміністрації президента Андрію Портнову 100% акцій телеканалу NewsOne терміном на три роки. Про це повідомили в одному з новинних сюжетів каналу.

Згодом на своїй Фейсбук-сторінці Андрій Портнов написав, що протягом наступних трьох років власник каналу не має права втручатися в його діяльність. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY