За порядком на акції під телеканалом «Інтер» стежить Нацполіція

За порядком на акції під телеканалом «Інтер» стежить Нацполіція

9 Травня 2018
1393
9 Травня 2018
13:35

За порядком на акції під телеканалом «Інтер» стежить Нацполіція

1393
Правоохоронці забезпечують порядок на акції протесту партії «Національний корпус» під будівлею «Інтера», щоби не допустити провокацій та конфліктів.
За порядком на акції під телеканалом «Інтер» стежить Нацполіція
За порядком на акції під телеканалом «Інтер» стежить Нацполіція

Про це йдеться в повідомленні на сайті органу.

«Поліція охороняє громадський порядок і своєю присутністю забезпечує охорону від радикальних і провокативних дій. Правоохоронці реагуватимуть на будь-які порушення та діятимуть відповідно до чинного законодавства», - прокоментував начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Нагадаємо, під офісом «Інтера» триває акція протесту партії «Національний корпус» через концерт до Дня пам'яті та примирення з вимагою позбавити канал ліцензії.

До акції приєдналися близько 70 осіб. Учасники розклеїли на фасаді будівлі листівки з надписами «Зробимо Інтер патріотичним» та #ІнтербудеНАШ.

Нагадаємо, напередодні у мережу було викладено фрагмент концерту «Победа. Одна на всех» (запланованого до показу сьогодні, 9 травня, о 20:30), який викликав активне обговорення через підводку ведучих.

«Сьогодні ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили в факельних ходах по нашій столиці, де кожен метр политий кров'ю наших співвітчизників», – сказав телеведучий Андрій Доманський.

Як писав «Детектор медіа», партія «Національний корпус» попередила на своїй Фейсбук-сторінці, що «застосує адекватні дії» проти «Інтера».

Про акцію протесту заявила і організація «Вільні люди». 

Нацрада, у  свою чергу, закликала мовників «знайти істинні слова свободи» у День пам’яті та примирення та не розколювати суспільство.

«Детектор медіа» надіслав запит телеканалу «Інтер» с проханням прокоментувати ситуацію та чекає на відповідь. 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1393
Читайте також
08.05.2018 19:00
Світлана Заліщук
3 327
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду