Фестивалю «Де кіно» цього року не буде

Фестивалю «Де кіно» цього року не буде

13 Квітня 2018
3261
13 Квітня 2018
15:54

Фестивалю «Де кіно» цього року не буде

3261
Групи компаній «1+1 медіа» та Film.ua Group цього року не будуть проводити спільний фестиваль короткого метру «Де кіно».
Фестивалю «Де кіно» цього року не буде
Фестивалю «Де кіно» цього року не буде

«Фестиваль бере перерву», – повідомила «Детектору медіа» PR-директорка «1+1 медіа» Світлана Павелецька.

Цього року «1+1 медіа» планує проводити пітчинг проектів, фінал якого відбудеться наприкінці вересня. «Цього року в нас є конкретні цілі, які нам простіше закрити пітчингом. Тому ми будемо скоро анонсувати пітчинг, але вже зараз скажу, що він стартує до кінця весни з фіналом наприкінці вересня», – розповіла пані Павелецька.

На запитання, чи можливе відновлення фестивалю «Де кіно» наступного року, вона сказала: «Відновлення завжди можливе:). Подивимося на економічну ситуацію в країні й на те, які завдання стоятимуть перед бізнесом. Нині ми вирішили сконцентруватися на вирішенні конкретного бізнес-завдання, але впевнені, це також буде видовищно та цікаво».

Маркетинг-директорка Film.ua Group Поліна Толмачова сказала «Детектору медіа», що їй нічого додати до сказаного колегою з «1+1 медіа».

Нагадаємо, групи «1+1 медіа» та Film.ua Group заснували фестиваль короткого метру «Де кіно» у 2016 році.

Перший фестиваль «Де кіно» відбувся в Києві 30 вересня – 1 жовтня 2016 року. Програма фестивалю складалася з трьох частин: показ поданих на фестиваль робіт, майстер-класи, пітчинг The Next Big Thing. Конкурсна програма включала чотири номінації: «Фільм, знятий на мобільний телефон», «Трейлер до власного серіалу», «Вебізод» і «Рімейк відомого фільму». На конкурс було подано понад 300 короткометражних стрічок, із яких до фіналу вийшли 35 робіт. Гран-прі та грошову винагороду в розмірі 50 тис грн. отримав Микита Лиськов за анімаційну роботу «Я купив велосипед».

Другий фестиваль «Де кіно. Епізод 2» відбувся в Києві 22-23 вересня 2017 року. Програма складался з показів конкурсної програми, майстер-класів, лекцій і дискусій, а також музичних концертів. Конкурсна програма включала п’ять номінацій: «Вебізод», «Фільм, знятий на мобільний телефон», «Комедія», «Драма» та «Жахи». На конкурс було подано близько 500 короткометражних стрічок, із яких до шорт-листа увійшли 54 роботи. Гран-прі та грошову винагороду в розмірі 50 тис грн. Отримав Іван Шоха за фільм Fingerman.

Фото: facebook.com/fest.dekino

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3261
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду