Влащенко – пікетувальникам каналу ZIK: Запросити Портнова на ефір – моя особиста ідея (ФОТО, ВІДЕО)

Влащенко – пікетувальникам каналу ZIK: Запросити Портнова на ефір – моя особиста ідея (ФОТО, ВІДЕО)

24 Січня 2018
4197
24 Січня 2018
15:23

Влащенко – пікетувальникам каналу ZIK: Запросити Портнова на ефір – моя особиста ідея (ФОТО, ВІДЕО)

4197
У середу, 24 січня, близько 30 осіб пікетували офіс телеканалу ZIK у центрі столиці через запрошення в ефір колишнього першого заступника глави Адміністрації Президента Андрія Портнова
Влащенко – пікетувальникам каналу ZIK: Запросити Портнова на ефір – моя особиста ідея (ФОТО, ВІДЕО)
Влащенко – пікетувальникам каналу ZIK: Запросити Портнова на ефір – моя особиста ідея (ФОТО, ВІДЕО)

Про це повідомляє LB.ua. 

За повідомленням ZIKу, генеральний продюсер телеканалу Наташа Влащенко вважає, що тиск, що чиниться на телеканал, є провокацією.

«Так, мені погрожують. За десять хвилин до початку відомого ефіру подзвонив відомий депутат з «Народного Фронту» і сказав: «Якщо програма вийде, то будуть тиснути праві радикали, ти знаєш долю Бузини». Я не можу допустити погроз у свій бік, а тому зв’язалася із всіма керівниками спецслужб. До того ж, у соціальних мережах є сотні ботів, які за гроші пишуть погрози. Ця історія є безпрецедентною подією для всіх українських новітніх медіа. Я чотири роки тому виходила на Майдан не тому, щоб мені дзвонили політики і погрожували боти в соціальних мережах», – сказала Наташа Влащенко.

За її словами, неприйнятною є присутність в ефірі людей, які закликають до розвалу країни, тероризму тощо.

«Пан Портнов, як ви знаєте, виправданий Європейським судом з прав людини, йому виплатили компенсацію. За чотири роки українське правосуддя не висунуло йому жодного звинувачення. Я вважаю, що у демократичній країні політичні опоненти можуть мати слово, якщо вони не злочинці чи засуджені. В нас дійсно україно-російська війна. Це визнаємо я, канал і Портнов», – сказала вона, підкресливши, що в умовах демократичних медіа абсолютно нормально давати ефіри людям, які є опонентами.

«Запросити Портнова на ефір – моя особиста ідея. Гостей у свої авторські програми я завжди сама пропоную. Надалі я буду запрошувати тих людей, кого вважатиму за потрібне. А от сьогоднішні активісти, очевидно, є проплаченими через Банкову. Ми не можемо вестися на цю провокацію, бо наше медіа є незалежним», – додала вона.

Як повідомляв «Детектор медіа», сьогодні, 24 січня, керівництво телеканалу ZIK заявило про погрози на адресу генпродюсера та ведучої ZIK Наташі Влащенко після інтерв’ю із колишнім заступником голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрієм Портновим, а також про заплановані на 24 січня акції під студією телеканалу в Жовтневому палаці, які “можуть нести небезпеку здоров’ю та життю працівників каналу”.

22 січня в ефірі телеканалу ZIK в рамках програми «Hard с Влашенко» відбулося інтерв’ю генпродюсерки каналу Наталі Влащенко із колишнім заступником голови Адміністрації президента Віктора Януковича Андрієм Портновим. Цей факт, загальна тональність розмови та те, що саме цей ефір припав на річницю гибелі перших Героїв Небесної сотні Сергія Нігояна та Михайла Жизневського, обурило багатьох.

Нардеп ВР Іван Вінник демонстративно залишив студію програми «Гра в класику» телеканалу ZIK, заявивши присутнім, що «ганебно знаходитися в тій самій студії, де впродовж години за запрошенням вашого  генерального продюсера на шоу, яке має назву «Hard з Влащенко», Портнов розповідає, як нам будувати нашу країну».

Фото: Макс Требухов, LB.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4197
Читайте також
25.01.2018 10:00
Олександр Михельсон
для «Детектора медіа»
4 624
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
2254 дн. тому
Так давайте запрошувати Азарова, Олену Бондаренко, Жириновського, Поклонську, Олійника тощо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду