Петро Семерей очолив Концерн РРТ

Петро Семерей очолив Концерн РРТ

26 Грудня 2017
5239
26 Грудня 2017
12:37

Петро Семерей очолив Концерн РРТ

5239
20 грудня Кабінет Міністрів України призначив Петра Семерея генеральним директором Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення.
Петро Семерей очолив Концерн РРТ
Петро Семерей очолив Концерн РРТ

Відповідне урядове розпорядження № 947-р оприлюднено на Урядовому порталі.

Посада генерального директора Концерну РРТ була вакантною з 11 жовтня 2016 року, коли Кабмін звільнив з неї Володимира Іщука. Відтоді обов’язки генерального директора Концерну РРТ виконував перший заступник гендиректора Олександр Богданов.

Петро Семерей дотепер працював генеральним директором приватного оператора телекомунікацій з Луцька ТОВ «Телемережі України», співвласником якого він є (володіє 40% компанії, а власницею решти 60% компанії є Світлана Шахова). Ця компанія на початку 2017 року побудувала телевежу в селищі Чонгар Херсонської області для організації мовлення на Крим, за що 16 листопада 2017 року Петро Семерей був нагороджений орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.

Компанія «Телемережі України» ще у 2009 році змонтувала власні цифрові передавачі на власних передавальних станціях у кількох містах Волинської області, вела тестову трансляцію та просила дозволу в Нацради на побудову і тимчасову тестову експлуатацію мережі цифрового телебачення. У 2008 і 2009 роках «Телемережі України» претендували в числі інших компаній на провайдерство цифрових мультиплексів МХ-2, МХ-3, МХ-5. У 2015 році компанія «Телемережі України» зверталася до Нацради із заявою про отримання ліцензії провайдера цифрового ефірного телебачення (альтернативного «Зеонбуду»), але Нацрада залишила її заяву без розгляду.

Петро Семерей у вересні 2017 року подав декларацію про своє майно і доходи як кандидат на посаду гендиректора Концерну РРТ. Згідно з декларацією, ТОВ «Телемережі України» з 2011 по 2017 роки виграло 64 тендери на суму понад 19,5 млн грн.

Фото: www.volyn24.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5239
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду