До суду скеровано справу щодо розтрати коштів екс-посадовцями Концерну РРТ

До суду скеровано справу щодо розтрати коштів екс-посадовцями Концерну РРТ

22 Січня 2018
1970

До суду скеровано справу щодо розтрати коштів екс-посадовцями Концерну РРТ

1970
19 січня Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП) до Шевченківського районного суду міста Києва за результатами досудового розслідування НАБУ передано обвинувальний акт стосовно директора Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (КРРТ), начальника сектору з контролю за використанням державної власності концерну та директора товариства з обмеженою відповідальністю за фактом розтрати близько 1 млн грн та службовому підробленні
До суду скеровано справу щодо розтрати коштів екс-посадовцями Концерну РРТ
До суду скеровано справу щодо розтрати коштів екс-посадовцями Концерну РРТ

Про це повідомляться на сторінці САП у Facebook.

«Під час досудового розслідування встановлено, що службові особи Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення, з метою розтрати грошових коштів, уклали договори про виконання робіт з розробки технічної документації із землеустрою щодо земельних ділянок, які не перебували або перебували лише частково у користуванні Концерну РРТ, з подальшою сплатою на користь підрядника грошових коштів, належних Концерну РРТ за розроблену технічну документацію, яка не відповідала вимогам законодавства та не могла бути використана», –  йдеться в повідомленні САП.

Зазначено, що Концерну РРТ була спричинена шкода у сумі 976,17 тис грн.

Дії директора Концерну РРТ та директора товариства з обмеженою відповідальністю кваліфіковані за ч. 5 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України, а начальника сектору з контролю за використанням державної власності Концерну РРТ за ч. 5 ст. 191 КК України.

Нагадаємо, 18 жовтня детективи НАБУ повідомили про підозру у розтраті близько 1 млн грн та службовому підробленні екс-посадовцям Концерну радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (Концерну РРТ) та керівнику приватного підприємства. Зазначимо, що йдеться про події, що відбувалися, починаючи з 2013 року.

Фото: "Еспресо"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1970
Читайте також
12.06.2017 12:50
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 722
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду