За перший вікенд фільм «Кіборги» подивилося понад 106 тис глядачів

За перший вікенд фільм «Кіборги» подивилося понад 106 тис глядачів

11 Грудня 2017
2208
11 Грудня 2017
16:49

За перший вікенд фільм «Кіборги» подивилося понад 106 тис глядачів

2208
За перший вікенд воєнну драму «Кіборги», яка вийшла у широкий прокат 7 грудня, побачило 106,3 тис глядачів. В рамках соціальної ініціативи #ЯНебайдужий Фонд «Повернись живим» отримає 531,7 тис грн.
За перший вікенд фільм «Кіборги» подивилося понад 106 тис глядачів
За перший вікенд фільм «Кіборги» подивилося понад 106 тис глядачів

Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно (Держкіно).

«Для мене такий результат є оцінкою глядачами роботи Держкіно», – прокоментував голова Держкіно Пилип Іллєнко.

«Я щиро вдячний глядачам за повні зали, оплески і листи подяки, які ми отримуємо від вас. Для мене, як режиссера, це найвища оцінка моєї роботи. І ми щасливі, що нам вдалося зняти чесне кіно, яке торкає усіх», – прокоментував режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв.

«Дуже приємно, що наш фільм побачило так багато глядачів, це означає, що в рамках соціальної ініціативи #ЯНебайдужий ми перерахуємо у Фонд «Повернись живим» 531 750 грн. Попереду ще кілька тижнів прокату, тож запрошуємо всіх у кінотеатри на фільм «Кіборги», – прокоментувала продюсер «Кіборгів» Іванна Дядюра.

Нагадаємо, фільм зібрав за перший вікенд показу 8,18 млн грн.

«Кіборги» – воєнна драма-бойовик про захисників Донецького аеропорту. Стрічка стала одним з переможців 8-го конкурсного відбору Держкіно. Виробництвом займалася кінокомпанія «Ідас-філм». Зйомки відбувалися взимку-навесні 2017 року. Загальний бюджет фільму – близько 48 млн грн, половину з них надало Держкіно.

Режисер стрічки – Ахтем Сеітабалаєв, автор сценарію – Наталія Ворожбит, продюсер – Іванна Дядюра, оператор-постановник – Юрій Король.

Ролі у фільмі виконали: Макар Тихомиров, Андрій Ісаєнко, Віктор Жданов, Олександр Піскунов, Роман Ясинський, В'ячеслав Довженко, Костянтин Темляк, Роман Семисал, Наталія Мосейчук, Олександр Загородний, Владислав Журенко.

Широкий прокат розпочався 7 грудня, прокатна компанія – Ukrainian Film Distribution.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2208
Читайте також
13.12.2017 11:30
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
11 453
06.12.2017 11:25
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
6 902
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду