Нацрада обрала керівника апарату

Нацрада обрала керівника апарату

27 Липня 2017
4499
27 Липня 2017
10:55

Нацрада обрала керівника апарату

4499
27 липня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення обрала керівником свого апарату строком на п'ять років Сергія Кучерука.
Нацрада обрала керівника апарату
Нацрада обрала керівника апарату

Дотепер Сергій Кучерук працював спеціалістом з регуляторної стратегії дирекції корпоративних регуляторних і юридичних відносин ТОВ «Лайфселл». У минулому він працював заступником начальника управління департаменту телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом Держспецзв’язку, очолював секретаріат парламентського Комітету з питань транспорту і зв’язку (коли на чолі комітету був народний депутат Борис Колесніков), був заступником начальника управління – начальником відділу реєстрації та ліцензування користування радіочастотним ресурсом Національної комісії з питань регулювання зв’язку України.

За останній час Сергій Кучерук подавався на кілька конкурсів на вакантні посади державних службовців, зокрема державного секретаря Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб, заступника директора департаменту – начальника відділу Антимонопольного комітету України.

Загалом на вакантну посаду керівника апарату Нацради претендували п’ятеро осіб, які подалися на конкурс, який проводило Національне агентство з питань державної служби:

ПІБ кандидата

Посада

1

Кучерук Сергій Адамович

Спеціаліст з регуляторної стратегії Дирекції корпоративних регуляторних та юридичних відносин ТОВ «Лафселл»

2

Охоцький Ігор Львович

Головний спеціаліст відділу стратегічного розвитку НАДУ при Президентові України

3

Кіфлюк Роман Миколайович

Начальник Управління контролю та аналізу телерадіомовлення Національної ради з питань телебачення і радіомовлення

4

Тарасенко Тарас Михайлович

Начальник Управління ресурсного забезпечення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення

5

Сарапулов Сергій Вікторович

Директор технічний ТОВ «ММДС-Україна»

За результатами конкурсу Нацагентство з питань держслужби рекомендувало до призначення двох кандидатів – Сергія Кучерука (посів перше місце в конкурсі) і Романа Кіфлюка, начальника управління контролю та аналізу телерадіомовлення Нацради (посів друге місце).

Усі члени Нацради одноголосно підтримали кандидатуру Сергія Кучерука, тож кандидатура Романа Кіфлюка на голосування навіть не виносилася.

Після голосування членів Нацради Сергій Кучерук має пройти спецперевірку, після якої зможе приступити до роботи на новій посаді.

Тимчасово, з 7 серпня до вступу на посаду нового керівника апарату, його обов’язки виконуватиме Людмила Запорожець – начальниця управління ліцензування Нацради.

Нагадаємо, попередній керівник апарату Нацради Володимир Пащук був звільнений з 23 травня за власним бажанням.

1 червня Нацрада тимчасово поклала виконання обов’язків керівника свого апарату на Тетяну Собчук – начальницю управління організаційного та документального забезпечення Нацради.

На фото: Сергій Кучерук, фото: прес-служба Нацради

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4499
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду