Нацрада звільнила керівника апарату

Нацрада звільнила керівника апарату

22 Грудня 2021
2809
22 Грудня 2021
13:38

Нацрада звільнила керівника апарату

2809
Конкурс на обрання нового керівника апарату пройде у 2022 році.
Нацрада звільнила керівника апарату
Нацрада звільнила керівника апарату

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення звільнила керівника апарату Сергія Кучерука за угодою сторін. Таке рішення регулятор прийняв на своєму засіданні.

Він припинить виконувати свої обов’язки 29 грудня.

Сергій Кучерук був керівником апарату з липня 2017 року. Тобто його повноваження мали завершитись у липні 2022 року, адже керівник апарату обирається на 5 років.

Нацрада вирішила створити комісію для передачі справ. До роботи у Нацраді Сергій Кучерук працював спеціалістом із регуляторної стратегії дирекції корпоративних регуляторних і юридичних відносин ТОВ «Лайфселл».

У минулому він також працював заступником начальника управління департаменту телекомунікацій та користування радіочастотним ресурсом Держспецзв’язку, очолював секретаріат парламентського Комітету з питань транспорту і зв’язку (коли на чолі комітету був народний депутат Борис Колесніков), був заступником начальника управління – начальником відділу реєстрації та ліцензування користування радіочастотним ресурсом Національної комісії з питань регулювання зв’язку України.

Нагадаємо, 20 грудня на позачерговому засіданні Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення обрала керівний склад. Головою Нацради стала Ольга Герасим’юк. Першим заступником голови обрано Валентина Коваля, заступником голови – Олега Черниша. Посаду відповідального секретаря обійматиме Олена Ніцко. Раніше відповідальним секретарем був Юрій Зіневич.

На фото: Сергій Кучерук, фото: пресслужба Нацради

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2809
Читайте також
27.07.2017 10:55
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 507
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду