Нацрада звільнила керівника свого апарату

Нацрада звільнила керівника свого апарату

18 Травня 2017
2010
18 Травня 2017
17:13

Нацрада звільнила керівника свого апарату

2010
18 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення ухвалила рішення про звільнення Володимира Пащука з посади керівника апарату Нацради.
Нацрада звільнила керівника свого апарату
Нацрада звільнила керівника свого апарату

Володимира Пащука звільнено за власним бажанням з 23 травня. На засіданні Нацради його не було – він, зі слів колег, перебуває у відпустці.

Голова Нацради Юрій Артеменко подякував пану Пащуку за роботу і повідомив, що той звільняється за власним бажанням через сімейні обставини.

Володимир Пащук очолював апарат Нацради з листопада 2011 року. До цього у 2007-2011 роках він був членом регуляторного органу у сфері телекомунікацій – Національної комісії з регулювання зв’язку (НКРЗ). З 1994 по 2007 роки обіймав керівні посади в телекомунікаційних компаніях ЗАТ «Утел», ЗАТ «Український мобільний зв'язок», працював першим заступником начальника Державної інспекції зв'язку.

На фото: Володимир Пащук (праворуч) і голова Нацради Юрій Артеменко (ліворуч), фото прес-служби Нацради

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2010
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду