На черговому з’їзді НСЖУ переобиратимуть голову Спілки

На черговому з’їзді НСЖУ переобиратимуть голову Спілки

19 Квітня 2017
1502
19 Квітня 2017
15:00

На черговому з’їзді НСЖУ переобиратимуть голову Спілки

1502
20-21 квітня в Києві відбудеться ХІV зʼїзд Національної спілки журналістів України (НСЖУ), на якому мають переобрати голову Спілки та визначитися з пріоритетами її діяльності
На черговому з’їзді НСЖУ переобиратимуть голову Спілки
На черговому з’їзді НСЖУ переобиратимуть голову Спілки

Про це повідомляє прес-служба НСЖУ.

У з’їзді братимуть участь 258 делегатів, що були обрані в кожній області під час звітно-виборних конференцій, які проходили в регіонах протягом січня-березня.

«Під час з’їзду  буде розглядатися звіт про роботу Спілки за період з 25 квітня 2012 року до 20 квітня 2017, звіт Ревізійної комісії, обиратимуться голова НСЖУ, голова Ревізійної комісії, власне Ревізійна комісія і Правління Спілки», – повідомила прес-служба.

21 квітня відбудеться Конференція з питань фізичної безпеки журналістів та боротьби з безкарністю за участі гостей з’їзду НСЖУ – представників центральних офісів Міжнародної Федерації журналістів (Брюссель), Бюро представника ОБСЄ з питань свободи медіа (Відень) та ЮНЕСКО (Париж), в якій візьмуть участь делегати з’їзду НСЖУ.  Цей захід проходитиме у партнерстві з Міністерством інформаційної політики.

Цього ж дня в рамках з’їзду пройде  Конференція з реформування місцевих газет і розвитку Суспільного мовлення за участі президента Польської асоціації журналістів Кшиштофа Сковронського.

З питань акредитації на зʼїзд НСЖУ необхідно звертатися до приймальні НСЖУ за телефоном: (044) 234-52-09, spilka@nsju.org

Для реєстрації обраним делегатам необхідно мати при собі паспорт та ідентифікаційний код.

Нагадаємо, наразі НСЖУ очолює перший секретар Сергій Томіленко, який виконує обов’язки голови після того, як обраний на з’їзді 24 квітня  2012 року Олег Наливайко 17 березня 2014 року став головою Держкомтелерадіо.

Як писав «Детектор медіа», Київська, Харківська, Волинська та Дніпропетровська обласні організації НСЖУ висунули своїх кандидатів на посаду голови Спілки. Пізніше стало відомо, що кандидат від Дніпропетровської області Олексій Ковальчук відмовився балотуватися на голову Спілки. 

13 квітня також стало відомо, що голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко не балотуватиметься на голову НСЖУ.

Позачерговий з’їзд НСЖУ відбувсяу листопаді 2016 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1502
Читайте також
19.04.2017 13:18
«Детектор медіа»
1 162
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду