Олег Наливайко не балотуватиметься на голову НСЖУ

Олег Наливайко не балотуватиметься на голову НСЖУ

13 Квітня 2017
1479

Олег Наливайко не балотуватиметься на голову НСЖУ

1479
Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко не має наміру висуватися на посаду голови Національної спілки журналістів України (НСЖУ) на виборах, що відбудуться 20 квітня під час чергового з’їзду Спілки.
Олег Наливайко не балотуватиметься на голову НСЖУ
Олег Наливайко не балотуватиметься на голову НСЖУ

Про це він повідомив у коментарі прес-службі НСЖУ.

За його словами, він продовжить очолювати Державний комітет з телебачення і радіомовлення і надалі підтримуватиме Спілку в її важливих медіапроектах.

«За роки мого перебування на посаді керівника Комітету, Спілка продемонструвала ефективну роботу в багатьох напрямках: це і підтримка комунальних газет у процесі реформування, і захист прав журналістів, і допомога журналістам у біді, і підвищення кваліфікації і багато іншого. Звісно, мені  не байдужа доля НСЖУ, тому я готовий підтримувати Спілку в її починаннях», – прокоментував пан Наливайко.

Як писав «Детектор медіа», Київська, Харківська, Волинська та Дніпропетровська обласні організації НСЖУ висунули своїх кандидатів на посаду голови Спілки. Пізніше стало відомо, що кандидат від Дніпропетровської області Олексій Ковальчук відмовився від участі у конкурсі.

Нагадаємо, що у квітні 2012-го року Олега Наливайка було обрано головою НСЖУ. Після Революції Гідності у березні 2014-го року його було призначено на посаду голови Державного комітету з телебачення і радіомовлення України. З того часу обов’язки голови НСЖУ виконує перший секретар Сергій Томіленко.   

Зазначимо, пан Наливайко брав участь у конурсі на посаду голови Національного суспільного мовлення України (НСТУ).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1479
Читайте також
19.04.2017 13:18
«Детектор медіа»
1 152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду