Мінінформполітики запустив комунікаційну кампанію про допомогу Україні з боку Японії

Мінінформполітики запустив комунікаційну кампанію про допомогу Україні з боку Японії

8 Квітня 2017
2347
8 Квітня 2017
14:01

Мінінформполітики запустив комунікаційну кампанію про допомогу Україні з боку Японії

2347
Міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що комунікаційна кампанія, яка розповідатиме про допомогу Україні з боку Японії, триватиме протягом 2017 року. Раніше президент Петро Порошенко з метою активізації двостороннього співробітництва, зміцнення зв'язків між Україною та Японією оголосив 2017 рік Роком Японії в Україні.
Мінінформполітики запустив комунікаційну кампанію про допомогу Україні з боку Японії
Мінінформполітики запустив комунікаційну кампанію про допомогу Україні з боку Японії

Про це міністр сказав під час презентації кампанії Посольства Японії в Україні «2500 сакур», організованої Міністерством інформаційної політики України (МІП), йдеться на сайті відомства.

Під час прес-конференції було представлено створений Посольством Японії в Україні відеоролик, який розповідає про допомогу Японії Україні за 25 років із часу встановлення дипломатичних відносин між Україною та Японією, та розроблену на основі цього ролику МІП соціальну кампанію, в ході якої на бордах і сітілайтах міст України з’явилися факти про надану підтримку.

Відкриваючи прес-конференцію, Юрій Стець заявив, що український народ має дізнатися більше про допомогу зі боку Японії: «Для того, щоб розповісти українцям про допомогу Японії, мало буде однієї прес-конференції. Комунікаційна кампанія МІП про допомогу триватиме протягом року».

Надзвичайний та Повноважний Посол Японії в Україні Шигекі Сумі представив кампанію Посольства Японії в Україні «2500 сакур», що відбувається в рамках Року Японії в Україні: «Ми висадимо ці дерева, а потім щороку будемо згадувати про те, як пройшов Рік Японії в Україні».

Він також розповів про наступні заходи до Року Японії в Україні: виставку японської культури в Мистецькому Арсеналі, що відбудеться в листопаді, випуск японського пива до літа та модернізацію Парку Кіото в Києві до червня.

Марина Соботюк, завідувачка Сектору медіакомунікацій МІП, повідомила про розпочату роботу над фільмом про Україну для японської аудиторії та розповіла про розроблену Студрадою при МІП інфографіку про особливості японців.

«Фільм буде знято в рамках популяризації України в світі», - резюмувала вона.

Раніше Посол Японії в Україні Шигекі Сумі заявив, що Японія розпочинає програму співпраці з Україною у розвитку Суспільного мовлення та надасть технічне обладнання для НСТУ. За словами посла, програма триватиме 2,5 роки і розпочнеться з цього місяця.

Нагадаємо, Посол Японії в Україні Шигекі Сумі сказав, що Україна не активно доносить світу свою позицію і реальну інформацію про себе на відміну від російських ЗМІ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2347
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду