detector.media
22.01.2017 14:34
Трамп більше не використовує особистий акаунт у Twitter
Трамп більше не використовує особистий акаунт у Twitter
Президент США Дональд Трамп призупинив використання особистого облікового запису в мережі мікроблогів Twitter. Станом на 13.00 22 січня за Києвом (6.00 за вашингтонським часом) останнім повідомленням у стрічці Трампа є ретвіт із офіційного акаунту Білого дому з цитатою з інавгураційної промови 45-го президента США.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Останньому на даний час особистому твіту Дональду Трампа вже доба, в ньому він дякував за «фантастичний день і вечір у Вашингтоні», маючи на увазі урочистості з нагоди вступу президента США на посаду.

21-м січня датовані всього два твіти Трампа, хоча ще 20 січня президент США опублікував 13 повідомлень у мережі Twitter.

Нагадаємо, Дональд Трамп перебрав контроль над офіційним акаунтом президента США @POTUS після того, як склав присягу 20 січня. Від моменту запуску акаунт @POTUS Трампа зафоловили мільйони користувачів.

Попередній акаунт, який вів Барак Обама, заархівували під назвою @POTUS44. Його 13,6 мільйонів фоловерів зараз переводять на новий акаунт Трампа, не питаючи згоди користувачів, що викликало обурення у частини з них.

Перший твіт нового президента був лінком на Facebook-пост із повним текстом його інавгураційної промови. Попередній - особистий акаунт Дональда Трампа має понад 20 мільйонів фоловерів.

18 січня Дональд Трамп заявив, що насправді не любить використовувати мережу мікроблогів Twitter. Але, вказав Трамп в інтерв’ю телеканалу Fox News, він буде продовжувати використовувати Twitter кілька разів на день, щоб робити офіційні заяви, а також особисті коментарі, оскільки не довіряє засобам масової інформації.

Джон Керрі, який за 44-го президента США Барака Обами працював на посаді державного секретаря, 7 січня заявив, що не вважає сторінку обраного президента Дональда Трампа в мережі мікроблогів Twitter добрим способом комунікації з міжнародних політичних питань.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY