detector.media
23.09.2016 13:10
Серіал «Слуга народу» купила компанія Netflix
Серіал «Слуга народу» купила компанія Netflix
Серіал «Слуга народу» виробництва студії «Квартал 95» купила американська компанія Netflix.

Про це під час скринінгу #КіноКраїни на VI Міжнародному форумі Kiev Media Week повідомила піар-директор студії «Квартал 95» Ірина Побєдоносцева, передає журналіст «Детектора медіа».

«Вересень видався буремним - так багато різних новин. Я вітаю кіноіндустрію з прийнятим вчора законом. Щодо Кварталу, в понеділок ми повідомили про продаж Fox Studios, а сьогодні маємо честь заявити про те, що проект купила онлайн-платформа Netflix. Ми пишаємося тим, що робимо конкурентоспроможний контент і промотуємо Україну в світі», - сказала вона.

У коментарі «Детектору медіа» пані Побєдоносцева зазначила, що серіал озвучено англійською силами компанії Netflix.

За інформацією прес-служби студії «Квартал 95», переговори з американською компанією вела шведська дистрибуторская компанія Eccho Rights, з якою студія «Квартал 95» займається спільним просуванням серіалу «Слуга народу» і його формату по світу.

Нагадаємо, 19 вересня студія «Квартал 95» оголосила про продаж формату серіалу «Слуга народу» американській компанії Fox Studios.

Нагадаємо, раніше в інтерв’ю «Детектору медіа» Володимир Зеленський повідомляв про плани продажу своїх проектів у США.

«Слуга народу» - це політичний комедійний серіал студії «Квартал 95», що був показаний на телеканалі «1+1» восени 2015 року, здобувши високі показники телеперегляду. Український серіал також був показаний на телебаченні Естонії, Молдови й Казахстану, отримав кілька нагород на міжнародних фестивалях медіаконтенту (США, Німеччина, Південна Корея) та був придбаний для показу низкою онлайн-платформ.

У серпні 2016 року в Україні стартували зйомки продовження «Слуги народу» - повнометражного фільму та другого сезону серіалу.

На фото - Ірина Побєдоносцева

Фото: Kiev Media Week

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY