Студія «Квартал 95» продала формат «Слуги народу» в США

Студія «Квартал 95» продала формат «Слуги народу» в США

19 Вересня 2016
4250
19 Вересня 2016
11:16

Студія «Квартал 95» продала формат «Слуги народу» в США

4250
19 вересня студія «Квартал 95» оголосила про продаж формату серіалу «Слуга народу» американській компанії Fox Studios.
Студія «Квартал 95» продала формат «Слуги народу» в США
Студія «Квартал 95» продала формат «Слуги народу» в США

Студія «Квартал 95» та американська компанія-мейджер Fox Studios досягли домовленостей про продаж опціону на формат українського серіалу «Слуга народу» в США, повідомляє прес-служба української студії. Угода на стадії підписання контракту. Протягом найближчого року продюсувати і виробляти серіал за форматом «Кварталу 95» в США буде компанія Imagine.

Контракт із Fox Studios укладає компанія Eccho Rights, котра є міжнародним дистрибутором проектів студії «Квартал 95».

Художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський вважає досягнуту угоду подією не лише для української медійної індустрії, але й для всієї України: «Продукт, придуманий і реалізований тут, перетнув океан і буде реалізований у США – країні, яка десятки років задає тренди й експортує свої кіно й серіали по всьому світу. Історія звичайної чесної людини, яка раптом стає Президентом і починає боротьбу з корупцією на всіх рівнях, – універсальна, близька й зрозуміла глядачам різних країн, тому що в усьому світі люди хочуть бачити при владі порядних політиків».

Нагадаємо, раніше в інтерв’ю «Детектору медіа» Володимир Зеленський повідомляв про плани продажу своїх проектів у США.

«Слуга народу» - це політичний комедійний серіал студії «Квартал 95», що був показаний на телеканалі «1+1» восени 2015 року, здобувши високі показники телеперегляду. Український серіал також був показаний на телебаченні Естонії, Молдови й Казахстану, отримав кілька нагород на міжнародних фестивалях медіаконтенту (США, Німеччина, Південна Корея) та був придбаний для показу низкою онлайн-платформ.

У серпні 2016 року в Україні стартували зйомки продовження «Слуги народу» - повнометражного фільму та другого сезону серіалу.

Фото - кадр із серіалу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4250
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду