Стець узяв в радники куратора арт-проектів Гео Лероса

Стець узяв в радники куратора арт-проектів Гео Лероса

29 Липня 2016
2884
29 Липня 2016
13:27

Стець узяв в радники куратора арт-проектів Гео Лероса

2884
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив своїм радником Гео Лероса - режисера, куратора, засновника одного з найбільших міжнародних арт-проектів Art United Us. Одним з результатів роботи його команди є серія муралів - художніх розписів зовнішніх стін будинків в міському просторі.
Стець узяв в радники куратора арт-проектів Гео Лероса
Стець узяв в радники куратора арт-проектів Гео Лероса

Про це повідомляє «Урядовий портал».

Міністр інформаційної політики Юрій Стець повідомив, що його відомство запланувало на осінь  великий мистецький проект в зоні АТО, який покликаний сприяти підняттю духу єдності в східних регіонах.

«Цей проект також буде сприяти розширенню кругозору та, певним чином, виховуватиме дух відповідальності за країну. Це, свого роду, інформаційна політика через мистецтво», - налоголосив міністр.

«Разом зі своєю командою,  всесвітньо відомим художниками, ми акцентуватимемо на важливості територіальної цілісності України та показуватимемо світу, що Україна прагне миру», - заявив Гео Лерос.

Раніше Міністерство інформаційної політики України підтримало створення муралу в Чорнобилі до річниці трагедії на атомній електростанції. В рамках міжнародного арт-проекту Art United Us в Україні створюється 200 муралів 200 кращими художниками з усього світу.

Нагадаємо, Міністерство інформаційної політики України розробило законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо територій з особливим режимом мовлення», яким пропонує узаконити поняття тимчасового мовлення на територіях з особливим режимом мовлення і надання відповідних дозволів Нацради.

На фото - Петро Порошенко і Гео Лерос

Фото: bzh.life

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2884
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду