detector.media
29.07.2016 13:27
Стець узяв в радники куратора арт-проектів Гео Лероса
Стець узяв в радники куратора арт-проектів Гео Лероса
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив своїм радником Гео Лероса - режисера, куратора, засновника одного з найбільших міжнародних арт-проектів Art United Us. Одним з результатів роботи його команди є серія муралів - художніх розписів зовнішніх стін будинків в міському просторі.

Про це повідомляє «Урядовий портал».

Міністр інформаційної політики Юрій Стець повідомив, що його відомство запланувало на осінь  великий мистецький проект в зоні АТО, який покликаний сприяти підняттю духу єдності в східних регіонах.

«Цей проект також буде сприяти розширенню кругозору та, певним чином, виховуватиме дух відповідальності за країну. Це, свого роду, інформаційна політика через мистецтво», - налоголосив міністр.

«Разом зі своєю командою,  всесвітньо відомим художниками, ми акцентуватимемо на важливості територіальної цілісності України та показуватимемо світу, що Україна прагне миру», - заявив Гео Лерос.

Раніше Міністерство інформаційної політики України підтримало створення муралу в Чорнобилі до річниці трагедії на атомній електростанції. В рамках міжнародного арт-проекту Art United Us в Україні створюється 200 муралів 200 кращими художниками з усього світу.

Нагадаємо, Міністерство інформаційної політики України розробило законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо територій з особливим режимом мовлення», яким пропонує узаконити поняття тимчасового мовлення на територіях з особливим режимом мовлення і надання відповідних дозволів Нацради.

На фото - Петро Порошенко і Гео Лерос

Фото: bzh.life

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY