Будівля столичного кінотеатру «Жовтень» здана в експлуатацію (ФОТО)

Будівля столичного кінотеатру «Жовтень» здана в експлуатацію (ФОТО)

8 Жовтня 2015
2902
8 Жовтня 2015
18:20

Будівля столичного кінотеатру «Жовтень» здана в експлуатацію (ФОТО)

2902
Будівля столичного кінотеатру «Жовтень» здана в експлуатацію (ФОТО)
Будівля столичного кінотеатру «Жовтень» здана в експлуатацію (ФОТО)

Комунальне підприємство «Житлоінвестбуд-УКБ» здало в експлуатацію після реконструкції будівлю кінотеатру «Жовтень», яка постраждала від пожежі у жовтні минулого року. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Підмриємство «Житлоінвестбуд-УКБ» отримало сертифікат, який підтверджує, що будівля кінотеатру готова до експлуатації.

 

«Поділюся радісною новиною: ми отримали сертифікат на реконструйовану будівлю кінотеатру "Жовтень". Кінотеатр (як будівля) готовий до експлуатації», - повідомив керівник підприємства В'ячеслав Непоп.

 

 В'ячеслав Непоп (крайній справа) стверджує, що у залі кінотеатру буде комфортно

 

 

 Ще не всі роботи завершені

 

Він додав, що наразі тривають роботи із внутрішнього оздоблення кінотеатру, який заплановано відкрити 18 жовтня.

 

«Будівля повністю функціонує і відповідає стандартам. Уже підведені усі комунікації, на стадії завершення - внутрішнє оздоблення приміщення, благоустрій території. За десять днів уже будемо дивитися кіно!», - сказав пан Непоп.  

 

 

Нагадаємо, у вересні директор кінотеатру Людмила Горделадзе повідомила «Детектор медіа», що будівельники та адміністрація столичного кінотеатру «Жовтень» планують, що відновлювальні роботи будівлі, яка постраждала від пожежі, будуть закінчені до 18 жовтня.

 

У липні постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку на своєму засіданні 21 липня підтримала виділення 41 млн грн на відновлення столичного кінотеатру «Жовтень».

 

У травні у Київській міській держадміністрації (КМДА) було затверджено проект реконструкції будівлі кінотеатру «Жовтень».

 

Розпорядження Київміськдержадміністрації про реконструкцію будівлі «Жовтня» міський голова Віталій Кличко підписав у січні нинішнього року.  Замовником проектування та реконструкції будівлі кінотеатру визначено підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ».

 

Будівля кінотеатру «Жовтень» згоріла внаслідок підпалу в ніч з 29 на 30 жовтня 2014 року під час показу фільму з ЛГБТ-тематики в рамках кінофестивалю «Молодість». Кінотеатр зазнав серйозних руйнувань - збитки від пожежі орієнтовно становлять 7 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Фото з Facebook В'ячеслава Непопа

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2902
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду