detector.media
08.10.2015 18:20
Будівля столичного кінотеатру «Жовтень» здана в експлуатацію (ФОТО)
Будівля столичного кінотеатру «Жовтень» здана в експлуатацію (ФОТО)

Комунальне підприємство «Житлоінвестбуд-УКБ» здало в експлуатацію після реконструкції будівлю кінотеатру «Жовтень», яка постраждала від пожежі у жовтні минулого року. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Підмриємство «Житлоінвестбуд-УКБ» отримало сертифікат, який підтверджує, що будівля кінотеатру готова до експлуатації.

 

«Поділюся радісною новиною: ми отримали сертифікат на реконструйовану будівлю кінотеатру "Жовтень". Кінотеатр (як будівля) готовий до експлуатації», - повідомив керівник підприємства В'ячеслав Непоп.

 

 В'ячеслав Непоп (крайній справа) стверджує, що у залі кінотеатру буде комфортно

 

 

 Ще не всі роботи завершені

 

Він додав, що наразі тривають роботи із внутрішнього оздоблення кінотеатру, який заплановано відкрити 18 жовтня.

 

«Будівля повністю функціонує і відповідає стандартам. Уже підведені усі комунікації, на стадії завершення - внутрішнє оздоблення приміщення, благоустрій території. За десять днів уже будемо дивитися кіно!», - сказав пан Непоп.  

 

 

Нагадаємо, у вересні директор кінотеатру Людмила Горделадзе повідомила «Детектор медіа», що будівельники та адміністрація столичного кінотеатру «Жовтень» планують, що відновлювальні роботи будівлі, яка постраждала від пожежі, будуть закінчені до 18 жовтня.

 

У липні постійна комісія Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку на своєму засіданні 21 липня підтримала виділення 41 млн грн на відновлення столичного кінотеатру «Жовтень».

 

У травні у Київській міській держадміністрації (КМДА) було затверджено проект реконструкції будівлі кінотеатру «Жовтень».

 

Розпорядження Київміськдержадміністрації про реконструкцію будівлі «Жовтня» міський голова Віталій Кличко підписав у січні нинішнього року.  Замовником проектування та реконструкції будівлі кінотеатру визначено підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ».

 

Будівля кінотеатру «Жовтень» згоріла внаслідок підпалу в ніч з 29 на 30 жовтня 2014 року під час показу фільму з ЛГБТ-тематики в рамках кінофестивалю «Молодість». Кінотеатр зазнав серйозних руйнувань - збитки від пожежі орієнтовно становлять 7 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Фото з Facebook В'ячеслава Непопа

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY