Телеканал «Савік Шустер студії» розпочне мовлення 7 вересня (ВІДЕО)

Телеканал «Савік Шустер студії» розпочне мовлення 7 вересня (ВІДЕО)

18 Липня 2015
10400
18 Липня 2015
14:30

Телеканал «Савік Шустер студії» розпочне мовлення 7 вересня (ВІДЕО)

10400
Телеканал «Савік Шустер студії» розпочне мовлення 7 вересня (ВІДЕО)
Телеканал «Савік Шустер студії» розпочне мовлення 7 вересня (ВІДЕО)

3s.tv, новий канал  «Савік Шустер студії» розпочне мовлення 7 вересня. Про це в ефірі «Шустер live» 17 липня повідомив автор і ведучий ток-шоу Савік Шустер.

 

Технічне мовлення 3S.TV має розпочати 1 вересня. «4 вересня ми вийдемо в ефір як зазвичай, в тому числі, й на телеканалі «112» поки що», - додав Савік Шустер.

 

7 вересня до участі в його програмі на 3s.tv запрошено генерального прокурора України Віктора Шокіна.

 

3s.tv - назва сайту «Савік Шустер студії». За словами Савіка Шустера, ключова у назві літера «с»: «На "с" є дуже багато важливих слів: "справедливість", "солідарність", "совість"».

 

«Ми переконані, що Україні потрібен такий канал, який рівновіддалений від політичних партій і від промислово-фінансових груп. Це необхідно для країни, - прокоментував Савік Шустер. -  Ви мене запитаєте, як виживати в умовах війни і цієї економічної кризи? Я не знаю. Будемо шукати й знаходити ідеї й таланти в Україні, будемо говорити правду і , головне, будемо намагатися змінити правила на телевізійному ринку. Ви розумієте, у нас всі канали дотаційні. А коли люди отримують дотацію - мої колеги - вони можуть обслуговувати. На жаль, це так. І тому треба змінювати правила на ринку».

 

 

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у червні стало відомо, що Савік Шустер став співвласником супутникового телеканалу, який мав запускатися під назвою Pravda Russian World Channel. Пізніше стало відомо, що логотип каналу - 3s.tv.

 

Власником 50% телекомпанії, яка в грудні 2014 року отримала свою супутникову ліцензію, крім голови «Савік Шустер студії» Павла Єлізарова (його частка зменшилася до 50%) став телеведучий і обличчя Савік Шустер, громадянин Канади. Як відомо, українське законодавство забороняє заснування телерадіоорганізацій нерезидентами України. Однак таких обмежень щодо власності ТРО законодавство не накладає.

 

18 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про переоформлення ліцензії ТОВ «ТРК "Всесвітня інформаційна служба"» на супутникове мовлення у зв'язку зі зміною власників, логотипа і програмної концепції. Замість Pravda Russian World Channel телеканал буде називатися 3s.tv - це логотип «Савік Шустер студії», яка випускає політичне ток-шоу «Шустер live». А за програмною концепцією телеканал став інформаційно-аналітичним з фільмопоказом замість інформаційно-просвітницького.

 

За даними сайту «Дуся», одним з інвесторів каналу нібито планувала виступити Юлія Тимошенко.

 

Нагадаємо, Павло Єлізаров у грудні 2014 року оголосив заплановані інвестиції в телеканал у розмірі 14,6 млн грн. Джерела фінансування - результати власної господарської діяльності та внески власників. Запланований рівень рентабельності - 19,1%, строк окупності проекту - 6 років.

 

3s.tv, що одразу створювався під Савіка Шустера, планує мовити цілодобово із супутника Astra 4A. Контент вироблятиме «Савік Шустер студія». В ефірі плануються ток-шоу «Шустер live», новини, ранкова студія, огляди преси, проект «Прес-клуб», у який запрошуватимуть авторів резонансних сюжетів та обговорюватимуть їх у журналістському колі.
 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10400
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду