detector.media
18.07.2015 14:30
Телеканал «Савік Шустер студії» розпочне мовлення 7 вересня (ВІДЕО)
Телеканал «Савік Шустер студії» розпочне мовлення 7 вересня (ВІДЕО)

3s.tv, новий канал  «Савік Шустер студії» розпочне мовлення 7 вересня. Про це в ефірі «Шустер live» 17 липня повідомив автор і ведучий ток-шоу Савік Шустер.

 

Технічне мовлення 3S.TV має розпочати 1 вересня. «4 вересня ми вийдемо в ефір як зазвичай, в тому числі, й на телеканалі «112» поки що», - додав Савік Шустер.

 

7 вересня до участі в його програмі на 3s.tv запрошено генерального прокурора України Віктора Шокіна.

 

3s.tv - назва сайту «Савік Шустер студії». За словами Савіка Шустера, ключова у назві літера «с»: «На "с" є дуже багато важливих слів: "справедливість", "солідарність", "совість"».

 

«Ми переконані, що Україні потрібен такий канал, який рівновіддалений від політичних партій і від промислово-фінансових груп. Це необхідно для країни, - прокоментував Савік Шустер. -  Ви мене запитаєте, як виживати в умовах війни і цієї економічної кризи? Я не знаю. Будемо шукати й знаходити ідеї й таланти в Україні, будемо говорити правду і , головне, будемо намагатися змінити правила на телевізійному ринку. Ви розумієте, у нас всі канали дотаційні. А коли люди отримують дотацію - мої колеги - вони можуть обслуговувати. На жаль, це так. І тому треба змінювати правила на ринку».

 

 

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у червні стало відомо, що Савік Шустер став співвласником супутникового телеканалу, який мав запускатися під назвою Pravda Russian World Channel. Пізніше стало відомо, що логотип каналу - 3s.tv.

 

Власником 50% телекомпанії, яка в грудні 2014 року отримала свою супутникову ліцензію, крім голови «Савік Шустер студії» Павла Єлізарова (його частка зменшилася до 50%) став телеведучий і обличчя Савік Шустер, громадянин Канади. Як відомо, українське законодавство забороняє заснування телерадіоорганізацій нерезидентами України. Однак таких обмежень щодо власності ТРО законодавство не накладає.

 

18 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про переоформлення ліцензії ТОВ «ТРК "Всесвітня інформаційна служба"» на супутникове мовлення у зв'язку зі зміною власників, логотипа і програмної концепції. Замість Pravda Russian World Channel телеканал буде називатися 3s.tv - це логотип «Савік Шустер студії», яка випускає політичне ток-шоу «Шустер live». А за програмною концепцією телеканал став інформаційно-аналітичним з фільмопоказом замість інформаційно-просвітницького.

 

За даними сайту «Дуся», одним з інвесторів каналу нібито планувала виступити Юлія Тимошенко.

 

Нагадаємо, Павло Єлізаров у грудні 2014 року оголосив заплановані інвестиції в телеканал у розмірі 14,6 млн грн. Джерела фінансування - результати власної господарської діяльності та внески власників. Запланований рівень рентабельності - 19,1%, строк окупності проекту - 6 років.

 

3s.tv, що одразу створювався під Савіка Шустера, планує мовити цілодобово із супутника Astra 4A. Контент вироблятиме «Савік Шустер студія». В ефірі плануються ток-шоу «Шустер live», новини, ранкова студія, огляди преси, проект «Прес-клуб», у який запрошуватимуть авторів резонансних сюжетів та обговорюватимуть їх у журналістському колі.
 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY