В кінотеатрі «Жовтень» встановлять меценатські крісла

В кінотеатрі «Жовтень» встановлять меценатські крісла

25 Червня 2015
3006
25 Червня 2015
21:30

В кінотеатрі «Жовтень» встановлять меценатські крісла

3006
В кінотеатрі «Жовтень» встановлять меценатські крісла
В кінотеатрі «Жовтень» встановлять меценатські крісла

Керівництво «Жовтня» залучає доброчинні кошти для оновлення кінотеатру. Про це під час прес-конференції щодо 45-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» розповіла директор «Жовтня» Людмила Горделадзе.  

 

Як повідомила пані Горделадзе, імена благодійників будуть зазначені на табличках на кріслах кінотеатру. Така можливість є для фізичних і юридичних осіб за умови сплати трьох тисяч гривень і чотирьох відповідно. Для табличок у крісла VIP-зони внесок становить 12,5 тисяч гривень.

 

Благодійників запросять на відкриття відновленого кінотеатру й нададуть дисконтну картку річної дії.

 

Таким чином у «Жовтні» сподіваються зібрати частину коштів для придбання цифрових DCP-проекторів та комплектів звукової апаратури Dolby для залів «Гегемон» і «Кіноман» (160 тисяч доларів) та втрановити нові крісла для цих кінозалів.

 

Зал «Гегемон» налічує 400 місць, а зал «Кіноман» - 200.

 

Нагадаємо, з метою збору коштів на обладнання  кінотетру в Києві прохродять кінопокази «Врятуй Жовтень».

 

Будівля кінотеатру «Жовтень» згоріла внаслідок підпалу в ніч з 29 на 30 жовтня 2014 року. Невідомі підпалили одну з залів під час сеансу фільму «Літні ночі» з програми Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» Sunny Bunny (програма фільмів про ЛГБТ). Кінотеатр зазнав серйозних руйнувань - збитки від пожежі орієнтовно становлять 7 млн грн.

 

Проект реконструкції будівлі кінотеатру «Жовтень» затверджено Київською міською держадміністрацією. Завершитиcя всі роботи мають до жовтня 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://hubs.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3006
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду