detector.media
25.06.2015 21:30
В кінотеатрі «Жовтень» встановлять меценатські крісла
В кінотеатрі «Жовтень» встановлять меценатські крісла

Керівництво «Жовтня» залучає доброчинні кошти для оновлення кінотеатру. Про це під час прес-конференції щодо 45-го Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» розповіла директор «Жовтня» Людмила Горделадзе.  

 

Як повідомила пані Горделадзе, імена благодійників будуть зазначені на табличках на кріслах кінотеатру. Така можливість є для фізичних і юридичних осіб за умови сплати трьох тисяч гривень і чотирьох відповідно. Для табличок у крісла VIP-зони внесок становить 12,5 тисяч гривень.

 

Благодійників запросять на відкриття відновленого кінотеатру й нададуть дисконтну картку річної дії.

 

Таким чином у «Жовтні» сподіваються зібрати частину коштів для придбання цифрових DCP-проекторів та комплектів звукової апаратури Dolby для залів «Гегемон» і «Кіноман» (160 тисяч доларів) та втрановити нові крісла для цих кінозалів.

 

Зал «Гегемон» налічує 400 місць, а зал «Кіноман» - 200.

 

Нагадаємо, з метою збору коштів на обладнання  кінотетру в Києві прохродять кінопокази «Врятуй Жовтень».

 

Будівля кінотеатру «Жовтень» згоріла внаслідок підпалу в ніч з 29 на 30 жовтня 2014 року. Невідомі підпалили одну з залів під час сеансу фільму «Літні ночі» з програми Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» Sunny Bunny (програма фільмів про ЛГБТ). Кінотеатр зазнав серйозних руйнувань - збитки від пожежі орієнтовно становлять 7 млн грн.

 

Проект реконструкції будівлі кінотеатру «Жовтень» затверджено Київською міською держадміністрацією. Завершитиcя всі роботи мають до жовтня 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://hubs.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY