Київська міськрада обіцяє, що покази МКФ «Молодість» відбудуться у «Жовтні»

Київська міськрада обіцяє, що покази МКФ «Молодість» відбудуться у «Жовтні»

3 Червня 2015
1857
3 Червня 2015
20:03

Київська міськрада обіцяє, що покази МКФ «Молодість» відбудуться у «Жовтні»

1857
Київська міськрада обіцяє, що покази МКФ «Молодість» відбудуться у «Жовтні»
Київська міськрада обіцяє, що покази МКФ «Молодість» відбудуться у «Жовтні»

Реконструкція кінотеатру «Жовтень» завершиться до кінця жовтня, і покази київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» можуть відбутися у відновленому закладі, що постраждав від пожежі восени 2014 року. Про це повідомляє «Українська правда» прес-служба з посиланням на секретаря міськради Олексія Резнікова, який 3 червня перевірив хід виконання робіт.  

 

«Мета нашого сьогоднішнього візиту - перевірити хід робіт. І хочу сказати, що я приємно вражений тим, що побачив і почув від фахівців. Я певен, що вже в жовтні ми зайдемо в гості до нашого улюбленого кінотеатру, і фестиваль "Молодість" (24 жовтня-1 листопада) пройде в оновленому приміщенні», - зазначив Олексій Резніков.

 

Він нагадав, що на сьогодні на проведення робіт з реконструкції кінотеатру виділено 12 млн. грн. «Це перший так званий транш. Загальна сума кошторису складає 53 мільйони гривень. Це бюджетні кошти і найближчим часом будуть внесені зміни в бюджет міста, аби зробити внутрішньо бюджетний перерозподіл коштів задля фінансування реконструкції», - додав секретар міськради.

 

У свою чергу директор КП «Житлоінвестбуд-УКБ» В'ячеслав Непоп повідомив, що до кінця липня буде покладено покрівлю.  Раніше підприємство заявляло, що має намір вести в експлуатацію кінотеатр «Жовтень» 25 жовтня. Після відновлення комплекс матиме два поверхи, як і до пожежі. Загальна площа будинку становитиме 2887,40 кв.м, корисна площа кінотеатру - 2547,60 кв.м. У кінотеатрі збережуться два кінозали, чотири відеозали, кафе на 35 місць, конференц-зала (54 кв.м), приміщення загального користування.  Кінотеатр розрахований на 761 місце. 

 

Нагадаємо, у травні у Київській міській держадміністрації (КМДА) було затверджено проект реконструкції будівлі кінотеатру «Жовтень».

 

Розпорядження Київміськдержадміністрації про реконструкцію будівлі «Жовтня» міський голова Віталій Кличко підписав у січні нинішнього року.  Замовником проектування та реконструкції будівлі кінотеатру визначено підприємство з питань будівництва житлових будинків «Житлоінвестбуд-УКБ».

 

Будівля кінотеатру «Жовтень» згоріла внаслідок підпалу в ніч з 29 на 30 жовтня 2014 року. Кінотеатр зазнав серйозних руйнувань - збитки від пожежі орієнтовно становлять 7 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Фото прес-служби «Житлоінвестбуд-УКБ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1857
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду