У Німеччині знімуть художній фільм про Ангелу Меркель

У Німеччині знімуть художній фільм про Ангелу Меркель

17 Березня 2015
2425
17 Березня 2015
17:08

У Німеччині знімуть художній фільм про Ангелу Меркель

2425
У Німеччині знімуть художній фільм про Ангелу Меркель
У Німеччині знімуть художній фільм про Ангелу Меркель

Німецька продюсерська компанія AVE Gesellschaft fur Fernsehproduktion планують зняти художній фільм про канцлера ФРН Ангелу Меркель (прізвище до заміжжя Каснер), який вийде на екрани німецьких кінотеатрів у 2017 році. Про це повідомляє LB.ua з посиланням на німецьку телерадіокомпанію ARD.

 

Повідомляється, що над сценарієм до картини буде працювати відомий журналіст Дірк Курб'ювайт, який публікувався в німецькому журналі Der Spiegel. «Вона є найцікавішим політиком сучасності. Я вже багато років стежу за політичним шляхом німецького канцлера, оцінюючи її критично, але завжди зачарований нею», - зазначив він.

 

Раніше журналіст опублікував кілька книг, присвячених біографії Ангели Меркель.

 

Хто зіграє головну роль у байопіку, поки невідомо.

 

У грудні минулого року The New Yorker опублікував статтю «Тиха німкеня» про політичну діяльность Ангели Меркель.

 

Нагадаємо, український кінорежисер  Олександр Денисенко планує екранізувати відомий роман української письменниці Марії Матіос «Солодка Даруся» планує український кінорежисер  Олександр Денисенко. Підготовчий період кінопроекту  триває майже півтора року. Кінопроект «Солодка Даруся» підтримує відомий голлівудський кінооператор, поляк за походженням Славомір Ідзяк, який працював над фільмами «Гарі Поттер і Орден Фенікса», «Подвійне життя Вероніки», «Три кольори: синій», «Падіння "Чорного яструба"», «Гаттака» та іншими.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2425
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду