Ролик Good Media Production на підтримку сімей загиблих українських солдатів отримав нагороди Omni Awards

29 Січня 2015
6761
29 Січня 2015
18:52

Ролик Good Media Production на підтримку сімей загиблих українських солдатів отримав нагороди Omni Awards

6761
Вперше в історії існування премії Omni Awards її отримав ролик, вироблений в Україні
Ролик Good Media Production на підтримку сімей загиблих українських солдатів отримав нагороди Omni Awards

В США були оголошені результати щорічної престижної премії Omni Awards. Соціальний ролик, знятий українською компанією Good Media Production для збору коштів на допомогу сім'ям загиблих солдатів, отримав срібло у категорії «Не прибуткові проекти» і бронзу в категорії «Драма». Про це повідомив продюсер проекту Кирило Тимошенко.

 

Відео було створено влітку 2014 року на замовлення благодійної організації «Фонд оборони країни». Сюжет ролика - короткі спогади з життя однієї сім'ї, яка ховає свого солдата. Щасливі спогади про те, яким він був у дитинстві і молодості, у мирний час, змінюються кадрами його зборів в армію і похорону. Ролик знімали в Києві, сцену похорону знімали в Парку Слави, у зйомці була задіяна почесна варта внутрішніх військ України.

 

«Ми намагалися дати зрозуміти, що все що відбувається - зовсім близько, і, на жаль, може увійти в життя кожного з нас. Ще сьогодні ми безтурботно граємо в футбол, а вже завтра в наш дім приходить біда. Завдання було спонукати людей жертвувати гроші в Фонд, і ми її виконали», - сказав генеральний продюсер Good Media Production Кирило Тимошенко.

 

Над роликом працювали: продюсер Кирило Тимошенко, режисер Андрій Нестеренко, оператор Ярослав Пілунський, арт-директор Артем Гостєв, директор виробництва Віктор Майков.

 



Премія Omni Awards вручається двічі на рік за видатні досягнення в кіно, відео, інтернеті або мобільних медіа. Роботи в кожній категорії оцінює журі професіоналів у кожній області. Суддів Omni Awards набирають з CNN, NBC, ABC, PBS, Cartoon Network, Disney, Associated Press, Національного Олімпійського Комітету та багатьох інших.

 

Як повідомляла «Детектор медіа, у серпні минулого року продакшн-студія Good Мedia Production створила ролик на підтримку сімей постраждалих і загиблих захисників України. Відео під назвою «Ти поруч. Віримо. Живем...» було створено на замовлення Фонду оборони України з метою залучення благодійних коштів для сімей військових в зоні АТО.

 

Good Мedia Production також зняла документальний фільм «Битва за Дніпро» про події в Дніпропетровську, який показали у жовтні минулого року телеканали «1+1» і «2+2».

 

Нагадаємо, 27 листопада 2014 року у Києві відбулася прем'єра фільму «Сильніше, ніж зброя». У вечір прем'єри учасники об'єднання  «Вавилон'13» режисер Володимир Тихий та оператор Ярослав Пілунський розповіли «Детектор медіа» про роботу над збіркою.

 

«Детектор медіа»


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6761
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду