«1+1» покаже документальний фільм «Битва за Дніпро» про події у Дніпропетровську

«1+1» покаже документальний фільм «Битва за Дніпро» про події у Дніпропетровську

20 Жовтня 2014
7609
20 Жовтня 2014
13:29

«1+1» покаже документальний фільм «Битва за Дніпро» про події у Дніпропетровську

7609
«1+1» покаже документальний фільм «Битва за Дніпро» про події у Дніпропетровську
«1+1» покаже документальний фільм «Битва за Дніпро» про події у Дніпропетровську

21 жовтня телеканал «1+1» покаже документальний фільм «Битва за Дніпро», в якому йдеться про події в Дніпропетровську за останні півроку. Показ стрічки анонсував на своїй сторінці в Facebook заступник очільника Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов.

 

Фільм буде показаний о 20.30, після випуску ТСН.

 

У зйомках стрічки взяли участь голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації (ОДА) Ігор Коломойський, керівник апарату Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан, заступник голови Дніпропетровської ОДА Святослав Олійник та багато інших. «Ігор, Гена, Слава, Юрко Береза​​, Семен, Таня Губа, Димка Ярош, Андрюха Денисенко, Паша Хазан, рав Шмуель, Катька Чижик, генерал Хомчак, Леха Салкач, Вітя Романенко, Герман, ізраїльські командос і медсестри аеропорту, пацани-бандюгани і футбольні ультрас. Просто люди, перед якими не соромно встати на коліна. Всі ті, хто вистояв ці страшні півроку плечем до плеча в нашій «Битві за Дніпро», - написав Борис Філатов.

 

Над створенням стрічки працював режисер Андрій Нестеренко, також відомий за роликом Good Мedia Production на підтримку сімей українських військових. Фільм містить розповіді про реформи, які відбулися в Дніпропетровську з приходом нової влади. Наголошується, що Дніпропетровськ став містом на південному сході країни, в якому вдалося запобігти поширенню сепаратистських настроїв та бойових дій. «Унікальний у своїй правдивості і пронизливості фільм, як Дніпропетровськ, і мої великі земляки знищили саму ідею ненависної Новоросії», - повідомив пан Філатов.

 

На думку, озвучену Ігорем Коломойським, досягнути цього вдалося і завдяки поширенню патріотичних настроїв серед місцевого населення. «Більшість говорили російською, але всі розуміли що ми Україна. Просто це хтось не бачив чи не помічав», - наголосив очільник місцевої влади.

 

Нагадаємо, 18 жовтня документальну стрічку «Битва за Дніпро» було показано в ефірі телеканалу «2+2».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7609
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гість
3472 дн. тому
Доброго дня. Дивишся дійсно цікавий фільм, говрять патріоти, але виникає одне питання чому Ігор Валерійович став патріотом саме зараз, тільки зараз за 23 роки незалежності на ПРИВАТБАНКУ з"явився національний прапор.Чому він не роз каже, як було до сьогоднішнього часу, всі державні свята коли всі установи і організації виходять на патріотичні мітини його стругтури працюють і "косять бабло", а зараз він герой. Чому його заступники уфільмі відверто порушують ЗУ про заборону куріння в громадських місцях - це так ми йдем до європи одним можна все безкарно а інші гинуть. ПОЗОР і ГАНЬБА
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду