13-14 грудня - серія лекцій українських кінодіячів Lviv Film Meetings у Львові

13-14 грудня - серія лекцій українських кінодіячів Lviv Film Meetings у Львові

3 Грудня 2014
6541
3 Грудня 2014
16:12

13-14 грудня - серія лекцій українських кінодіячів Lviv Film Meetings у Львові

6541
13-14 грудня - серія лекцій українських кінодіячів Lviv Film Meetings у Львові
13-14 грудня - серія лекцій українських кінодіячів Lviv Film Meetings у Львові

13 та 14 грудня у Львові відбудеться серія публічних лекцій українських кінопрофесіоналів (режисерів, продюсерів, сценаристів) Lviv Film Meetings. Про це повідомляє прес-служба мистецької формації Wiz-Art.

 

Lviv Film Meetings має на меті пожвавлення локальних та загальнодержавних процесів у кіновиробництві.



«Теми зустрічей, серед іншого, охоплюють питання фестивальної промоції фільмів, законодавства в сфері кінематографу, створення спеціалізованих кіноінституцій й стратегії розвитку кінематографічної галузі в містах. Також на слухачів чекають лекції зі сценарної майстерності, документального кіно та історії українського німого кінематографу», - зазначають у прес-службі.



Спікерами заходу стануть директорка Одеського міжнародного кінофестивалю Юлія Сінькевич, продюсер, засновник дистриб'юторської компанії «Артхаус-Трафік» Денис Іванов,  директор Національного центру імені Олександра Довженка Іван Козленко, сценаристка, режисерка та критик Марися Нікітюк, адвокат Андрій Козлов, культуролог й співзасновниця Міжнародного фестивалю кіно та урбаністики «86» Надія Парфан та директорка Львівського міжнародного кінофестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art Ольга Райтер.

 

Після зустрічей відбудеться перший Львівський пітчинг кінопроектів, переможці якого отримають повне чи часткове фінансування своїх фільмів. Перевага надаватиметься стрічкам, у яких дія яких відбувається у Львові чи області. Детальну інформацію про те, як стати учасником пітчингу, можна знайти на сайті wiz-art.ua.

 

Вхід на лекції вільний, за попередньою реєстрацією, яка триває до 10 грудня.



Мистецька формація Wiz-Art організувала захід за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації.



Довідки за телефоном: +380 (63) 561 57 22 та  press@wiz-art.ua.

 

З програмою серії лекцій можна ознайомитися тут.

 

Нагадаємо, п'ятий фестиваль короткометражних фільмів про діяльність та вплив журналістів «Кіномедіа» нещодавно оголосив про початок прийому робіт. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6541
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду