6 листопада – допрем’єрний показ документального фільму «Стіна» телеканалу «Інтер»

4 Листопада 2014
7763
4 Листопада 2014
17:20

6 листопада – допрем’єрний показ документального фільму «Стіна» телеканалу «Інтер»

7763
6 листопада – допрем’єрний показ документального фільму «Стіна» телеканалу «Інтер»

6 листопада відбудеться допрем'єрний показ документального фільму «Стіна», знятого телеканалом «Інтер» з нагоди 25-ї річниці падіння Берлінської стіни.

 

Показ відбудеться о 17.00 у Синьому залі Будинку кіно за адресою: м. Київ, вул. Саксаганського, 6.

 

Знімальна група телеканалу «Інтер» підготувала спецпроект - масштабний документальний фільм «Стіна», у якому зібрані унікальні хронікальні кадри, фотографії та документи того періоду, інтерв'ю з політиками та звичайними людьми, крізь долі та сім'ї яких пролягала ця Стіна. Як вони прагли подолати Стіну, як вчилися жити разом після іі руйнації - цим темам присвячений фільм, слоганом якого є фраза: «Розуміння руйнує стіни».

 

Акредитація за телефоном: 066-339-72-74 або ел. поштою press@inter.ua.

 

Сам фільм вийде в ефірі телеканалу «Інтер» у неділю, 9 листопада, об 11:00.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду